Opublikowano 30 Marca30 Mar 1 minutę temu, Sebek1212 napisał(a):muszę to robić przez dostęp upoważniony?Nie.
Opublikowano 1 Kwietnia1 Kwi Autor Cześć. Jak będziesz miał chwilę to podesłał byś mi te ustawienia zielonego menu 🫣 Bo jutro wracam do domu i może coś bym sobie podziałał. I jeszcze tak się zastanawiam czy na pewno ten gateway 8T0 907 468 L obsługuje MMI 3g plus.
Opublikowano 1 Kwietnia1 Kwi Gateway jest w każdym razie z przedlifta, więc to może być problematyczne. Nie wiem kied znajdę czas.
Opublikowano 3 Kwietnia3 Kwi Zmień ustawienia tak jak na poniższych screenach. Po dokonaniu zmian wykonaj reboot jednostki MMI.
Opublikowano 9 Kwietnia9 Kwi Autor Cześć. Ustawiłem wszystko tak jak mi wysłałeś ale niestety działa tylko ustawienie czujników parkowania. Wychodzi na to że ten gateway 8T0 907 468 L nie obsługuje MMI 3G PLUS. Czy orientujesz się może czy w ogóle jakiś przedliftowy obsługuje to mmi🤔
Opublikowano 9 Kwietnia9 Kwi 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a):W przedliftach nigdy nie było 3GP. Zamonutj poliftowy.Też mam u siebie w A4 B8 przedlift zamontowane MMI 3G+Gateway mam przedliftowy o numerze 8T0907468AA. Mogę podrzucić Auto-scan, albo zrzuty ekranu z zielonego menu jeśli to pomoże😉 Edytowane 9 Kwietnia9 Kwi przez lucasek
Opublikowano 9 Kwietnia9 Kwi 2 godziny temu, lucasek napisał(a):Mogę podrzucić Auto-scan,Wrzuć.Zarówno Twój, jak i ten sterownik kolegi @Sebek1212 obsługują MOST i CAN Extended. Jedyne co mnie dziwi, to to, że sterownik kolegi@Sebek1212 ma kodowanie dwu bajtowe.
Opublikowano 9 Kwietnia9 Kwi Godzinę temu, Muskel1 napisał(a):Wrzuć. Log-WAUZZZ8K78N005313-348130km-216317mi.txt