Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Jak uruchomić TV ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W końcu postanowiłem odpalić TV w samochodzie gdyż znalazłem troche czasu w weekend. Wsiadam z instrukcją, nie zaczełem dobrze a tu już zonk. Wciskam pod ekranem przycisk oznaczony jako CD/TV następnie przycisk odnoszący do prawego górnego rogu - source(z szwabskiego quelle) i pokazuje mi się do wyboru tylko CD i MP3 natomiast wedle instrukcji powinno jeszcze być TV :confused4:

Jakies pomysły?

Z góry dzięki

zdr.

Opublikowano

A jestes pewny ze masz tuber tv ?? Bo to jest dodatkowa opcja i malo kto to jednak mial :naughty:

Ja bym radzil najpierw go poszukac czy faktycznie jest pozniej starac sie odpalic :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Heh, ja myślałem że plus RNSy są w to wyposażone. Jak sprawdzić czy mam ten tuner?

Opublikowano

Z tego o sie orientuje w bagażniku po lewej stronie powinien być chyba ze się myle

Opublikowano

Z tego o sie orientuje w bagażniku po lewej stronie powinien być chyba ze się myle

Tak gdzies w bagazniku jest tuner ale gdzie konkretnie poszukaj w wnekach jak nie znajdziesz to po prostu nie masz jej..

Niestety nie tak samo jak i dvd ktore oddzielnie dokupujesz, tuner itd..

[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 22:43_________________________________________________Luknij tu masz caly schemat

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t62492.0.html;highlight=tuner+tv+gdzie+jest

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie, wszystko wskazuje na to że tego nie mam (lewy wchowek puściutki), ale mam jeszcze jednak jedno pytanie, bo temat który podałeś i zdjęcie w nim z ETKI dotyczy b6, czy w b7 ta kwestia się nie zmieniła?

Opublikowano

Dzięki wielkie, wszystko wskazuje na to że tego nie mam (lewy wchowek puściutki), ale mam jeszcze jednak jedno pytanie, bo temat który podałeś i zdjęcie w nim z ETKI dotyczy b6, czy w b7 ta kwestia się nie zmieniła?

Rozmieszczenie jest dokladnie to samo jedynie jakies numery moga sie roznic..

Z tego co pamietam to kolega Adamoo mial do sprzedania taki tuner wiec moze napisz jesli Cie interesuje bardzo tv w autku :good:

Ja chyba wolal bym dokupic dvd jakies dobre chyba ze juz posiadasz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nie zamierzam aktualnie dokładać do takich gadżetów, raczej poprostu chciałem skorzystać skoro już mam, ale okazało się że nie mam :decayed:

Opublikowano

Nie zamierzam aktualnie dokładać do takich gadżetów, raczej poprostu chciałem skorzystać skoro już mam, ale okazało się że nie mam :decayed:

No niestety to juz bylo za dodatkowa oplata :naughty:

W sumie to juz tak jak napisales gadzet :naughty:

Opublikowano

a takie pytanie dla posiadaczy TV jakie kanały odbiera taki tv w samochodzie ?

Opublikowano

W większych miastach odbiera wszystko co jest puszczone w eter.

- TVP1

- TVP2

- TVP3

- TVP Info

- Polsat

- TVN

- TV4

- TV Puls

I parę innych, nie pamiętam juz dokładnie. Niestety w miarę oddalania się od nadajników (przedmieścia Wawy)zostawała praktycznie tylko TVP1, TVP2 oraz Polshit.

Opublikowano

Szkoda, że koszt takiego tunerka do RNS-E to ok 1000zł + ok 200zł antena + przewody :/

Sam chciałem zamontować, ale jakoś tak drogo... ;)

W pierwszej kolejności prosi się VIRUS na nowym silniczku i turbo, później inne bajery...