Opublikowano 10 Marca10 Mar Log-WAUZZZF42LA029846-203365km.txt@Muskel1 , dane z tego skanu wystarczą czy jeszcze numery lamp załatwić ? Oprócz animacji chciałem dołożyć lane assist, czytałem tu na forum że pomagałeś dobrać manetke
Opublikowano 11 Marca11 Mar 21 godzin temu, skrzypa napisał(a):dane z tego skanu wystarczą czy jeszcze numery lamp załatwić ?Dataset+kodowanie.Nie mam listy manetek. Edytowane 11 Marca11 Mar przez Muskel1
Opublikowano 1 Kwietnia1 Kwi Autor Bez manetki też podobno można i wyłączać przyciskiem ESP? Co do dataset dobrze czytałem że pliki od RS4 trzeba szukać ? I wrzucam je w BCM2 plus tam kodowanie tak ?Pozdrawiam
Opublikowano 1 Kwietnia1 Kwi 13 minut temu, skrzypa napisał(a):Bez manetki też podobno można i wyłączać przyciskiem ESP?I jaki to ma sens, jazda z deaktywowanym ESP? To takie rzeźbienie kosztem własnego (i cudzego) bezpieczeństwa. Edytowane 1 Kwietnia1 Kwi przez Muskel1
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi Autor tz to było że na chwile esp wyłączyć i zaraz włączyć wtedy LA się wyłącza. Jakiś film na YT widziałem ale tak jak mówisz rzeźba. Manetki szukać wizualnie żeby te same piktogramy miała plus od LA ? Jesteś w stanie coś podpowiedzieć z danymi do tych animacji ?
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi Manetki muszą pasować do aktualnego wyposażenia, czyli musisz uwzględnić takie rzeczy jak czy występuje ogrzewana kierownica, tempomat, jeżeli tak, to jaki, zwykły czy ACC, rodzaj skrzyni biegów, tylna wycieraczka oraz dodatkowy przycisk do LA.Odnośnie animacji trzeba wgrać odpowiedni dataset pod obecny BCM2 do niego oraz zmienić kodowania. Edytowane 2 Kwietnia2 Kwi przez Muskel1
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi Autor no właśnie "odpowiedni" to słowo klucz. Bede szukał dzieki za podpowiedź :)
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi Autor Vasa mam ale stara wersje 5054A, enet mam do bmw jeżeli o tym mowimy
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi 3 godziny temu, skrzypa napisał(a):Vasa mam ale stara wersje 5054A, enet mam do bmw jeżeli o tym mowimyTak żółty enet.