Opublikowano 25 Lipca25 Lip Pisałem ze sprzedającym i próbowałem coś urwać z ceny. Udało mi się tylko utargować darmową przesyłkę nawet do PL.🙂
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Nie da rady za pobraniem.Jet tam funkcja zapłaty Direkt kaufuen, i wtedy możesz zapłacić kartą kredytową. Jeżeli użyjesz tej funkcji będziesz musiał dodatkowo zapłacić 10,80 €. Jest to takie ubezpieczenie, na wypadek sporu ze sprzedawcą, gdy np. nie wyśle paczki lub nie dojdzie, możesz z tego skorzystać i jeżeli przyznają Ci racje zwrócą Ci kasę.
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Autor Rozumiem, ale strona chyba nie oferuje wysyłki do Polski, więc nie dam rady kupić z pakietem ochronnym bezpośrednio przez stronę.
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Zmienia to, że zapłacisz i tyle. Napiszesz mu adres wysyłki na który ma wysłać.
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Autor Ale jak przez stronę "zapłacić i tyle" strona nie puszcza nawet polskiego adresu rozliczeniowego, i jak ma działać pakiet ochronny jak nie będzie wpisanego na stronie adresu dostawy??
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Ok, widzę w warunkach, że nie obejmuje to dostaw za granicę, dlatego nie da się wprowadzić.
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Jedyną możliwość jaką oferuje to albo przelew na konto albo PayPal. Jesteś zainteresowany?
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Autor NIe wiem, trochę ryzyko. Widzę, że prościej i bezpieczniej byłoby go wykastrować
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Totalna bzdura i druciarstwo.Tracisz homologacjęJeżeli wykastrujesz i tak pojeździsz, po dłuższym czasie cały system będzie zatkany i wznowienie jego działania to ogromne koszty.Sprzedanie auta z deaktywowanym AdBlue może się okazać bardzo ciężkie.
Opublikowano 25 Lipca25 Lip Autor Też mi się to nie podoba, ale co mam zrobić jak nie da się kupić z tej strony do PL a koleś nie wyśle za pobraniem i nie wystawie tego na Ebayu tylko nalega na przedpłatę a to słabe jak dla mnie.
Opublikowano 27 Lipca27 Lip Autor Poddaję się, chyba powoli rozumiem dlaczego wszyscy kastrują i polecają kastrować Chyba, że jeszcze taki podobno z aut testowych Q7 Edytowane 27 Lipca27 Lip przez Pitunek