Opublikowano 30 Lipca30 Lip Jak się okaże, że kupiłeś sterownik z A4a nie z Q7 to zmienisz zdanie. Sterowniki z A4 mogą aktualnie jeszcze działać, jak w tym przypadku, ale w przyszłości, może za miesiąc może za rok, nagle padną, bo zostały już zalane. Uwierz mi, nie jesteś pierwszy i nie ostatki, który drugi i trzeci sterownik montował...
Opublikowano 30 Lipca30 Lip Autor Rozumiem Twój przekaz, logicznie sygnalizujesz wszelkie zagrożenia, celnie oceniasz, diagnozujesz i dajesz możliwość oszacowania ryzyka co pozwala podjąć decyzję o dalszych krokach za co Cię lubię i cenię sobie Twoją fachowość .Popołudniu sprawdzę logi i jak będzie OK w sensie technicznym a nie w sensie pochodzenia to ponegocjuje ze sprzedawcą o rabacie bo jest otwarty i wtedy zobaczymy co dalej
Opublikowano 30 Lipca30 Lip Tak wygląda pełny auto-scan.Log-WAUZZZF45KA099209-190994km.txt Edytowane 30 Lipca30 Lip przez Muskel1
Opublikowano 30 Lipca30 Lip Nie, nie potrafi po prostu się tym posługiwać. To co wrzuciłeś to lista połączeń Gateway. Niech wykona pełny auto-scan i go zapisze, a nie listę połączeń Gateway 🫣
Opublikowano 30 Lipca30 Lip Autor On twierdzi, że jak nie ma takich błędów w sterownikach to taki właśnie wychodzi, czyli nie umi?
Opublikowano 30 Lipca30 Lip Sorry ale większej bzdury nie słyszałem. Nie się chłop douczy obsługi, bo pojęcia o podstawach nie ma...
Opublikowano 30 Lipca30 Lip Wyślij chłopu linka niech się uczy, bo tym co potrafi na chleb nie zarobi... Edytowane 30 Lipca30 Lip przez Muskel1
Opublikowano 31 Lipca31 Lip Autor Elektryk nie zrozumiał co mu przesłałem i dalej twierdzi, że nic więcej nie zrobi. Pokłóciłem się z nim, było bardzo niemiło
Opublikowano 17 godzin temu17 godz Mam pytanie, rok temu dolalem adblue do max, zrobilem jakies 12k km, vcds pokazuje ze moge przejechac jeszcze 14k km. W czym problem? Dodam ze żadnych błędów nie ma .Z tego co czytalem powoli powinno byc koniec adblue. 2 misiace temu bylo o 5mm wiecej czynnika według czujnika ilości