Paweł_cr Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Pytanko jak w temacie. Chodzi o zdjęcie gałki celem prawidłowego zainstalowania przycsiku zwalaniającego blokadę zmiany położenia przełożenia. Jest na to jakiś patent ale nie wiem jaki. Ma ktoś jakies doswiadczenia w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleeju Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Chcialem rozpaczac nowy temat ale sie podlacze tez chce sciagnac galke z automatu w B5 celem obszycia skorka:))ale jak ??? moze ktos sciagal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaro Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Temat moze byc albo bardzo prosty lub bardzo trudny. Pierwsza opcja to sprobowac jak najdalej wyciagnać przycisk pozwalający zmienić bieg i sprobowac pociagnac gałkę do góry. Nie ma co się martwić że go całkiem wyciągniecie gdyż jest on zamontowany na sprężynie. Druga opcja jest bardziej skomplikowana bo trzeba sie dostać pod tunel. Jak chcecie to piszcie na priva to podam Wam dwa nr tel do osob ktore na 100% beda to wiedzialy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ponawiam - wiecie juz jak zdjac gałe z Multitronica w b6?? chce wyjac ta osłone chromowaną a bez tego sie nie da . help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zaciągnąć ręczny . Ustawić w pozycji D,wyciągnąć przycisk blokady na ok.3-4mm(nie więcej!!! najlepiej zabezpieczyć go w tej pozycji opaska do kabli). Osłonę chromowana obrócić w kierunku przeciwnym do kierunku wskazówek zegara i pociągnąć do dołu. Hebel pociągnąć ostrożnie ale stanowczo do góry. U mnie zadziałało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jutro spprobuje, dzieki za odp..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Czy galka z stronika B8 podejdzie do B7 ? Kiedyś widziałem fote w A8 D2 i nie za ciekawie to wyglądało Montowałem ktoś takową w B7 i ma foty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 jesli chodzi o sciaganie gały z multi -- zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi