FreeLock Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Witam.Własnie dzisiaj dostałem nowe lampki po II lifcie firmy Depo ale jak sie okazalo one nie mają z tylu wkladów .Co w takiej sytuacji zrobić?gdzie mozna dostac takie wkłady na zarowki?moze w ASO?ile by to kosztowalo i jaki numer tych wkładek?Kurcze mam B5 96 rok.Lampy przed liftem wiec chyba wkladki ze starych nie pasują.Zalatwilem sie bo nie wiedzialem ze lampa jest sprzedawana bez wkladu.
FreeLock Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 No mocowania na zarowki?ten korpus z tylu lampy.
Szuszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Osłona bez wtyczki (świateł drogowych) ma numer 8D0 941 159 (E strona lewa, i F strona prawa) Osłona z wtyczka (świateł mijania) ma numer 8D0 941 159 D
FreeLock Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 aaa zapomnialem dodac ze to lampki z tylu :)sorry
Szuszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 hahaha 8D0 945 257 D To jest numer oprawy na żarówki. Literka D to oznaczenie dla po liftowych
FreeLock Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Wielkie dzięki:)Jest to oprawa z gniazdem tak?wkładam zarowki, podpinam do lampy a z tylu gniazdo?tak?aaa jeszcze jedno ta czesc wystepuje w wersji prawa i lewa strona tak?bo zazwyczaj obsludze z aso nie chce sie szukac chca dokladny numer i koniec;/
kleeju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 mam zespolone lampki firmy TYC co sadzicie o tej firmie troche mi zmatowialy zastanawiam sie czy nie oodac ich do regeneracji albo DEPO kupic zespolone??
keżor Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 mam zespolone lampki firmy TYC co sadzicie o tej firmie troche mi zmatowialy zastanawiam sie czy nie oodac ich do regeneracji albo DEPO kupic zespolone?? masz zespolone lampy z tyłu ?? masz jakieś foty ?
Dibo Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 mam zespolone lampki firmy TYC co sadzicie o tej firmie troche mi zmatowialy zastanawiam sie czy nie oodac ich do regeneracji albo DEPO kupic zespolone?? masz zespolone lampy z tyłu ?? masz jakieś foty ?
lapek85 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 a jak wszyscy już będą mieli lampy poliftowe to co będziecie montować??
Rekomendowane odpowiedzi