Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] projekt S-Line 2010*PIMP MY RIDE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dodam jedynie,że auto na żywo robi piorunujące wrażenie a felgi zdecydowanie pasują :good:

Opublikowano

mimo pogody jakos udało mi sie trzasnac te 3 foty z telefonu (jakośc lipna no ale jak narazie to musi wam to wystarczyc :tongue4: , jak sie pogoda poprawi beda foty kolejne) na marginesie kolor: srebna perła, przód : s-line , swiatła: hidy 6000K, + ledy w postoje, tył: s-line + wydech 2.5tdi + koncówki wydechu 87mm, tylny spojler s-line, parktronic, ledy w tablicy, bok: zawias AP'ex -60mm, fela MAM RS2 [ET45] 8X18'' wzór audi r8 + opona 225/40, dolne listwy drzwiowe S4

p.s. teraz możemy zrobić spota :>

6262aa8813f736e9med.jpg

bc5a1e612e909c9cmed.jpg

caf5cb383e781da3med.jpg

teraz dajesz fele od rsa 19" srebrne delikatnie szyby i wszystkie panny na mieście są Twoje :)

Opublikowano

mimo pogody jakos udało mi sie trzasnac te 3 foty z telefonu (jakośc lipna no ale jak narazie to musi wam to wystarczyc :tongue4: , jak sie pogoda poprawi beda foty kolejne) na marginesie kolor: srebna perła, przód : s-line , swiatła: hidy 6000K, + ledy w postoje, tył: s-line + wydech 2.5tdi + koncówki wydechu 87mm, tylny spojler s-line, parktronic, ledy w tablicy, bok: zawias AP'ex -60mm, fela MAM RS2 [ET45] 8X18'' wzór audi r8 + opona 225/40, dolne listwy drzwiowe S4

p.s. teraz możemy zrobić spota :>

6262aa8813f736e9med.jpg

bc5a1e612e909c9cmed.jpg

caf5cb383e781da3med.jpg

teraz dajesz fele od rsa 19" srebrne delikatnie szyby i wszystkie panny na mieście są Twoje :)

Byloby naprawde OK :good:

d*pa wyglada Sexy... :)

Opublikowano

dawaj te foty obczaimy [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 10:32_________________________________________________ :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

siemano, wczoraj pozno sie wyrobilem z job, potem szorowanie auta, grill-owanie i zeszło :confused4: [ale mam foty na mokro :tongue4: i movie] zaraz zrobie wam foty in da SUN :) i wrzuce wszystkie [wiec spokojnie tam hehe]

feleczki zostaja takie jakie są (nawet gdybym chcial zmienic na inne to narazie plan odpada) , sciema lekka bedzie ale to tez nie wiem czy w tym roku :confused4::mysli: ;( narazie inne wydatki.

Opublikowano

No wyszło cacy. Dawaj lepsze foty.

W sierpniu będę w PL, także musimy się spiknąć (może jakiś spocik w Legnicy) i pooglądać na żywo :good:

Opublikowano
  • Autor

W sierpniu będę w PL, także musimy się spiknąć (może jakiś spocik w Legnicy) i pooglądać na żywo :good:

ok , mozna zrobic spota we wrocku tez :naughty: lub w okolicach przydroznych eheh zebrac wiecej wiary i ustalic termin i miejscowe. DObra ide foty robic z/w
Opublikowano

ok , mozna zrobic spota we wrocku tez :naughty: lub w okolicach przydroznych eheh zebrac wiecej wiary i ustalic termin i miejscowe. DObra ide foty robic z/w

Ze Lwówka bliżej do Legnicy :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:naughty: S-Line silver pearl :naughty:

7db8396bc874b85emed.jpg1009feb45ab440b0med.jpg

48ab6093c926d9aamed.jpg00af78e9157b0c4fmed.jpg

2a0edb8bedd98381med.jpga6a3830e9bd752demed.jpg

5be387462f5572ffmed.jpg3c218a30e3930778med.jpg

c23f10e0bea60340med.jpg4280738d1b66a4d6med.jpg

3b6b7195362b1f61med.jpghttp://www.fotosik.pl/video/36314c1ee1ff8e1d.html

no wiec chyba tyle fotek wam styknie & krotki filmik video :gwizdanie:

p.s. czy mozna zgłosić furke do kalendarza na 2011r ?? :mysli:

Opublikowano

No pięknie :oklaski:

Felgi też będą super wyglądać, tylko jeszcze coś dołóż z czerni.

Szybki, grille, lampy :kox:

Opublikowano
  • Autor

dzieki Artur co do czerni: grille nie bardzo beda mi pasowac , mam pakiet chrom naokolo szyb, nie chce zeby to sie gryzło, co do sciemy lekkiej - to bedzie, co do lamp to tylko bixy black - moze w niedalekiej przyszłosci tez bedą.
Opublikowano

dzieki Artur co do czerni: grille nie bardzo beda mi pasowac , mam pakiet chrom naokolo szyb, nie chce zeby to sie gryzło, co do sciemy lekkiej - to bedzie, co do lamp to tylko bixy black - moze w niedalekiej przyszłosci tez bedą.

:good:
Opublikowano

O Boże! Po prostu ideał! :) No teraz lepsze zdjęcia to widać, że ta fela super pasuje! Musimy się jakoś spiknąć, w lipcu będę w PL :D

Opublikowano

Na tych zdjęciach widać że felgi pasują super także zmieniam zdanie :good: :good: :good:

Opublikowano

I ja muszę swoje zdanie sprostować :wink4: Nie jest źle z tymi felami :cool1: Efekt końcowy :good:

Opublikowano
  • Autor

fele uniqat :kox: na żywo są :kox::naughty::kox::evil: przyjdzie ściema to będzie wtedy :good:

dzieki za opinie , do wieczora,pozdro4all

Opublikowano

Dawaj foty na kalendarz :good:

Opublikowano

ja Cie nie pie.... ależ piękny sedanik :good: :good: :good: :good: :good:

szkoda tylko że listwy na drzwiach masz srebrne nie czarne

Opublikowano
:good::notworthy: :notworthy: :hi: super wozik
Opublikowano

a co ze szmocą??