geloo Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 witam witam. Mam male pytanko odnosnie sprzegla, a mianowicie czy musze demontowac cala skrzynie czy wystarczy ja tylko cofnac? Czy to jest mozliwe do zrobienia ??? :slina:
Wihajster Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 witam witam. Mam male pytanko odnosnie sprzegla, a mianowicie czy musze demontowac cala skrzynie czy wystarczy ja tylko cofnac? Czy to jest mozliwe do zrobienia ??? :slina: jeśli chodzi o wymianę sprzęgła to zdjąć :gwizdanie:
pawel1985 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 gello a co sie dzieje z tym sprzeglem ze chcesz sie do niego dobierac?
geloo Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 s.podziewam sie najgorszego czyli dwomas a obiawy to pospolite szarpanie na starcie na1biegu.Wiem ze wniekturych autach wystarczy odkrecic jeden przegub wewnetrzny i wtedy mozna natyle cofnac skrzynie ze da sie wyjac sprzęgło.
pawel1985 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 zapewne nie masz tam dwumasa chyba ze ktos go sobie dolozył, ja w swoim tez zmienialem sprzeglo zadnego dwumasa tam nie bylo,proponuje jeszcze zapoznac sie z tym tematem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_brak_dwumasa_w_tym_silniku_problemy-t26578.0.html
kalik Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 s.podziewam sie najgorszego czyli dwomas a obiawy to pospolite szarpanie na starcie na1biegu.Wiem ze wniekturych autach wystarczy odkrecic jeden przegub wewnetrzny i wtedy mozna natyle cofnac skrzynie ze da sie wyjac sprzęgło. Mały fotoporadnik jak sie dobrać do sprzęgła http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_zamiana_kola_dwumasowgo_na_kolo_jednomasowe_afn_1z-t81238.0.html
geloo Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 dziękuję koledzy za fotosiki to na pewno mi się przyda mam bardzo malo czasu więc wskakuję na forum kiedy mam chwilkę czasu nie wiem kiedy się dobiorę do tej mojej laleczki ale ufam jej i jeszcze bujne się nią za wielką wode mam nadzieje że ona to wytrzyma . dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi