radekronny Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 A4 tdi 1,9 afn '97 Mam problem ze stacyjka po odpaleniu spada na pozycje off czy to problem s kostka stacyjki czy cala stacyjka jest do wymiany? jeste zielony
ykk Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Odepnij aku i powinno byc ok. Tylko wczesniej sprawdz czy masz kod od radia
radekronny Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 aku nic nie pomoze co ma aku do stacyjki ja mam problem z ustawieniem kluczyka w pozycji zaplonu nie ma przeskoku na pozycje zaplony zapalam auto i kluczyk wraca do pozycji wejsiowej. 3 pozycje polozenia kluczyka 1 i 2 nie istnieje 3 rozruch silnika, po rozruchu wraca do pozycji 1. do wymiany kostka, bebenek czy caly zestaw stacyjki kostka+bebenek+laczenie metalowa Pomocy?
ykk Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Czlowieku najpierw pytasz o jedno, pozniej zmieniasz tresc posta i dziwisz sie ze nie na temat. Wymieniasz kostke stacyjki i koniec. (teraz tez zmien tresc zeby ciekawie wygladalo)
radekronny Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 chyba zle sformulowalem pytanie na poczatku ale najwazniejsze zeby dojsc do porozumienia jesli wymienie kostka ktora znajduje sie w dolnej czesci stacyjki czy problem ustapi w 100% czy jest jeszcze koniecznosc wymiany bebenka stacyjki gorna czesc od strony kluczyka?
ykk Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Tylko kostka. Mialem to samo w B5 i wymiana kostki pomogla kostka znajduje sie za bebenkiem na samym dole.
radekronny Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 jak to zdemontowac w takim czasie jak to zrobiles? zdemontowac musze kierownice moglbys napisac mi w jakis sposob mam to zrobic i czy w sklepie kupic musze kostke z takim samym nr. co ma stara kostka o ile tam taki nr. istnieje [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 18:07_________________________________________________ten link byl bardzo przydatny: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t52237.0.html;highlight=kostka+stacyjki okazalo sie tak jak pisaliscie kostka stacyjki byla peknieta i zostala wymieniona dzieki wielkie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi