krykus Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam sorki ze tak późno, ale wlasnie dostarczono aparacik, wiec pstrykam sobie fotki I na razie to tyle. Samochodzik jak na razie w ori (najpierw większy silnik, wiec chyba caly do zmiany) Prosze o komentarze, PZDR edit by: zdeniu
Gość dino Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Narazie moge napisac bedzie, czekam na inne foty :twisted:
krykus Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 fajna ale szkoda ze bez klimy Niestety, ale uwazam ze na 1,6 to bybylo za duzo, i tak ma co ciagnac :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 seria jak seria brak klimy ale za to zima masz ciepło w dupsko :twisted: (grzane foteliki)
Gość rob Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ładny wózek, mam też taką kiere i powiem, że mnie drażni :twisted:
krykus Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Aniu niezlosc sie na mnie, juz ograniczylem i popiolka jest pusta Kiera tez mnie :twisted: . Ale chyba wymienie calosc na 1,8T lub 1,9TDI. Bo w tym mi brakuje kucykow A co do klimy to by sie przydala :frown: , ale za to mam cieplo w dupsko i pelnego fisa
Rekomendowane odpowiedzi