tomasz_gti Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 fajny froncik no i te listwy listwy tylko dzieki Tobie ---------- Post dopisany 07-05-2013 at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 21:35 ---------- lotka MS Desing zamontowana
marcin_o23 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 fajnie że lotka wpadła, chociaż mnie to wcięcie nie przekonuje, no ale najważniejsze że tobie się podoba, teraz zderzak od esy i wizualnie ideał
tomasz_gti Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 fajnie że lotka wpadła, chociaż mnie to wcięcie nie przekonuje, no ale najważniejsze że tobie się podoba, teraz zderzak od esy i wizualnie ideał zderzak bym założył tylko jeszcze wydechu na dwie strony nie mam
tomasz_gti Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Opublikowano 9 Maja 2013 opony na tył zakupione wiec koła letnie już na aucie ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------
fantowski Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Tomek z przodu trochę koza ale i tak robi robotę zderzak kiedy wpadasz do rodu kraka?
tomasz_gti Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 Tomek z przodu trochę koza ale i tak robi robotęzderzak kiedy wpadasz do rodu kraka? wiesz cieżko tak troche na samych sprężynach żeby auto ładnie siedziało musi być gwint, ale może sie cos trafi fajnego to kupie w kraku bywam no ale cieżko sie jakoś ustawić na małego spota ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------
tomekhxc Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 swietnie wyglada jeszcze tylni zderzak i bedzie
siemasz007 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 kiedyś chętnie kupie Twoje auto własnie tak powinny przebiegać mody w B6 swoją drogą te wycieraczki nie stoją za wysoko ? Miałem podobny problem, z tym, że stawały jeszcze wyżej
tomasz_gti Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 kiedyś chętnie kupie Twoje auto własnie tak powinny przebiegać mody w B6 swoją drogą te wycieraczki nie stoją za wysoko ? Miałem podobny problem, z tym, że stawały jeszcze wyżej dzięki kolego:hi: a co do wycieraczek to zawsze tak miałem, prawdopodobnie na mechanizmie jest przestawione bo schodzą niżej i sie cofają do góry troszkę jakoś nie było czasu tego zrobić, w sumie to mi nie przeszkadza
spin444 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Bardzo fajnie zrobione autko, wygląda rewelacyjnie lotka MS Desing wygląda mega fajnie
miedzikos Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Super wygląda, asa siadło idealnie do tej fury
tomasz_gti Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bardzo ladnie sie prezentuje:wink: to dzieki temu zderzakowi od Ciebie a nie masz może grilla w maske S4 z ramką chrom ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- i fotki wnętrza S Line ---------- Post dopisany 06-08-2013 at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2013 at 22:35 ---------- Tak wygląda moje turbo ktore zostało uszkodzone najprawdopodobniej przez jakis obiekt ktory dostał sie do dolotu. chyba przy zmianie filtra powietrza cos sie dostało do dolotu i pokrzywiło mi łopatki w turbo. i znowu sie szykuje wydatek ale jest to też okazja aby zamontować turbo BRD i drugi intercooler
Rekomendowane odpowiedzi