SZYCHA Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Przeglądając masę stron i wątków niestety nie znalazłem danych na temat diagnostyki VAG Klimatronika II, 1. Login ? 2. Adaptacja ? 3. Wartości mierzone (jakie powinny być). Wszędzie tylko kody błędów .... Mam nadzieję że są tacy co mają jakieś materiały Pozdrawia SZYCHA
Gość Henrykus Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Polecam ściągnięcie publikacji elektronicznej (obraz CD z EMule)) Bentley Publisher Audi A4 .Między innymi jest tam cały serwis klimatyzacji ( odmiany , części , napełnianie ). Polecam każdemu posiadaczowi A4. Pozdr.
SZYCHA Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 No to ładnie. Ale dla potomności i wzajemnej pomocy...myślę żę warto było by zamieści kilka tabelek.
Gość Henrykus Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jak wiesz SZYCHA takie wydawnictwa mają prawa zastrzerzone, publikacja i udostepnianie na publicznym forum jest niezgodne z prawem , zaś ściąganie na razie nie. Dokument jest programem do instalacji. Pozdr.
SZYCHA Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Myślę że da się zrobić małe zestawienie.....pracuję nad tym. ZEXEL ...na tapetę idzie....
Rekomendowane odpowiedzi