Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Czy można wrzucić z przodu takie lampy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. moje auto audi a4 b5 z 96 roku. chciałem zapytać czy można wrzucić tam z przodu takie lampy ?

http://moto.allegro.pl/item616705609_lampy_audi_a4_99_01_chrom_clear_soczewka_tyc.html

chodzi mi o to czy mogą one być zespolone, czy musza one byc oddzielne ? poprostu nei znam się na tym więc pytam ..

jesli chodzi o kupno lamp to w grę wchodzi tylko allegro? może znacie jakieś strony gdzie znajdę ciekawe oferty?

co do lamp tylnych wybrałem te:

http://moto.allegro.pl/item589734394_lampy_tylne_nowe_audi_a4_95_00_led_red_white_diody.html

widziałem na forum u jednego chłopaka i wyglądają z!@#!$ście !

pozdrawiam.

Opublikowano

Lampy można takie wrzucić jak najbardziej :good:

Połowa forum na takich jeździ :decayed:

Jest troche roboty ale poradzisz sobie wszystko opisane na forum :wink4:

Lampy tylne chyba najlepsze... (no prócz moich po pomalowaniu :>)

Opublikowano

Co do lamp przednich to poszukaj, bo taniej można kupić Depo :wink4: Tylnych bym jednak poszukał innych.

Opublikowano

A mi sie tam te tylne podobają :gwizdanie:, chociaż wole II lift, a o przodzie to Ci konradzed podsunął link w którym jest wszystko :good:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_adr_standard_a4_18_ale_zabojcza_maszyna_foty_swiezak-t78108.0.html;new

tu wejdźcie i przeczytacie na dole co mam zamiar zrobić. .. odpiszcie mi tam co i jak to będę bardzo wdzięczny!

nie że jestem gejem (mam dziewczynę), ale kocham Was, chłopaki !:D:D:D:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 20:20_________________________________________________kolega chwile ze mną porozmawiał o modach i się nakręcił :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

SoMeS daj spokój bo zaniedługo wszystcy będą takimi samymi odpicowanymi furkami jeździć :polew:

Opublikowano

ale efekt wizualny po wymianie lamp na zespolone jest :good:

Opublikowano

no autko się odmładza o pare latek :naughty:

Opublikowano

SoMeS daj spokój bo zaniedługo wszystcy będą takimi samymi odpicowanymi furkami jeździć :polew:

ja tylko chciałem pomóc :gwizdanie: :polew:

Opublikowano
:hi:pjngwjn montuj te lampki i będzie kosa :naughty:
Opublikowano

Na forum jest tylko kilka B5 zrobionych od początku do końca także nowe się przydadzą :wink4:

Opublikowano

Dibo zaliczasz tam moją czy jescze nie :polew:, bo Twoja napewno EOT

Opublikowano

Dibo zaliczasz tam moją czy jescze nie :polew:, bo Twoja napewno EOT

Zrobisz jeszcze wnętrze i będzie :good:

Opublikowano

jeszcze muszę zewnątrz skończyć, i w końcu furkę umyć, a wnętrze za jakiś czas :gwizdanie:, ale o tym u mnie w wątku :good: serio EOT :polew: