Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SZUKANIE FURACZA - na lans :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klaudia może w swoim zyciu zrobiła z 10 km

to najodpowiedniejsza będzie taxówka :decayed:

...na pewno najtańsza :gwizdanie:

Opublikowano

z ciekawych moze byc jeszcze fokus :cool1:

albo vw bora w benzynce

albo kup jej vectre b 1.8 albo 2.0 (tylko w benzynie-nie diesel!) z jakiegos 98 roku - jak poszukasz to znajdziesz :)

chociaz zamiast vectry lepsza by byla a4 albo a3 :rolleyes:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 21:54_________________________________________________albo http://moto.allegro.pl/item642237297_1_8_bmw_samurai_off_road_115_km_poznan.html :naughty:

Opublikowano

Biemdablju i osiemdziesiątka to zarąbiste bryki, ale nie dla kobiety - jak moje żona usłyszała, że będę chciał zamienić A4 na E30 i ładować w nią kasę, to powiedziała, że składa pozew o rozwód :polew:

Dla Pani zdecydowanie Civic - linia samochodu bardzo zgrabna, wystarczy dać ładne felgi i samochód może wyglądać bardzo dobrze.

Polo fajne, ale już trochę wykracza cenowo poza pierwotne założenia. Aczkolwiek jeśli kasa pozwala, to brać Polo.

Silnik SDI nie do zajechania, a na miast w zupełności wystarcza jego dynamika.

Opublikowano

Dokladnie :good: mowa o autach dla kobiety a nie tych co nam sie podobaja. Moja kobieta tez niedlugo zdaje prawko i powiedzialem ze tylko honda wchodzi w gre. Mialem dwa Del Sole i taki chce zeby byl jeden w rodzinie tylko b16a2 (160KM).

Opublikowano

jak słyszę POLO i SDI to ja wychodzę. To jest MASAKRA ten silnik, na piechotę można go wyprzedzić. Jeździłem takim to wiem. Ludzie tylko nie polo i sdi

Opublikowano

Polówka jest spoko. Zapytaj wcześniej Rogala ile dojdzie kucy do tych 75 :kox:

Opublikowano

Polówka jest spoko. Zapytaj wcześniej Rogala ile dojdzie kucy do tych 75 :kox:

bedzie jakies 90 .. i wystarczy ...

Opublikowano

Adaś, kup jej matiza to będą z Oniakową robiły sobie mini spoty w Promce :decayed:

Opublikowano

jak słyszę POLO i SDI to ja wychodzę. To jest MASAKRA ten silnik, na piechotę można go wyprzedzić. Jeździłem takim to wiem. Ludzie tylko nie polo i sdi

Ale tutaj mówimy o spokojnym (raczej) samochodzie do miasta dla początkującej driverki, więc nie ma się co oburzać.

Żona ma 75 KM w Almerze i ... ze świateł zawsze pierwsza rusza :tongue4:

Opublikowano

zona miala vectre a 1.6 75KM i 170km/h od wsi do wsi smigała :evil: a ja na 2 gume rwałem :good: ale to inne silniki :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Polo mi się podobi i jej też..ale ten silnik 1,4 75 kucy w dieslu..zrobi się na 90 kucy i łeb urywa :decayed: miałbym problem swoją audiczką :evil:

Opublikowano

Adaś, kup jej matiza to będą z Oniakową robiły sobie mini spoty w Promce :decayed:

i do tego przyczepe zeby zakupy sie zmiescily .... :polew:

Opublikowano
  • Autor

i do tego przyczepe zeby zakupy sie zmiescily .... :polew:

przyczepę się wypożyczy ze statoila :cool1::polew:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2009, 22:24_________________________________________________

pokemonom mówimy stanowczo NIE :) hehe tam szyby pękają same z siebie..

Opublikowano

Biemdablju i osiemdziesiątka to zarąbiste bryki, ale nie dla kobiety - jak moje żona usłyszała, że będę chciał zamienić A4 na E30 i ładować w nią kasę, to powiedziała, że składa pozew o rozwód :polew:

(...)

Widzisz jaką masz mądrą i rozsądną żonę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good::chytry:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ten cc spoko ale coś za niska cena..i ten kolor jakoś nie pasi..

Opublikowano

polo sdi na początek dla kobity jest git, koleżanka ma i nie narzeka

matrix też spoko opcja, wiecej miejsca z tyłu niż w A4 :decayed:

civic też OK :good:

Adaś polecam bączka tdi 110KM, mało pali, szybko jeżdzi :decayed:

Opublikowano

polo tez mi sie podoba, swojego czasu chcialem sprzedac moje B7 i kupic polo :decayed::polew:

i to mowie powaznie, bo doszlo do Mnie tamtego czasu dopiero ile ja na auto wydalem :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Czołem,

Też polecam Hondę Civic. Moja kobieta śmiagałą Civiciem V-generacji z silnikiem 1.3 i jak na auto z tego okresu jeździło się nim naprawdę bardzo przyjemnie.

Co prawda gdyby była na VTECi to jeździłoby się jeszcze lepiej i pewnie nawet mniej by paliła, ale i tak auto spisywało się dobrze.

Mimo swojego wieku i raczej niedbania przez poprzedniego właściciela (właścicieli) honda nie przejawia tendecji do psucia się...chociaż tutaj Ragga może mieć inne zdanie ;-)

Następna generacja ma ładniejszą bryłę i występują auta z klimatyzacją. Sam kiedyś miałem moment by zakupić sobie takie auto, ale z VTEC by móc słuchać dźwięku silnika wkręcanego wysoooko na obroty.

Ja stawiam na hondę.

JaroD

Opublikowano

to samo chciałem napisać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: