hhacek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam... mam pytanie do klubowiczow o podpowiedz jak dojechac autobusem lub pociagiem z lotniska w Szczecinie lub Gdansku do Mielna... najlepszym rozwiazaniem bylo by bezposrednie polaczenia ale pewnie takiego nie ma .. wiec moze byc z 1 przesiadka... byl bym bardzo wdzieczny za wszelkie podpowiedzi .. Dzieki HHacek
rafalekx Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Do Koszalina, a z Koszalina co kilka/kilkanaście minut jeżdżą busy Wiem bo byłem w Mielnie ostatnio i busy Koszalin przez Mielno do Unieście jeździły co kilka minut Było ich bardzo dużo
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 tak jak kolega Rafalekx pisze ja byłem wprawdzie 2 lata temu... ale jedziesz do Koszalina a tam z dworca już zabierają do Mielna co kilkanaście minut
endriuu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 najlepiej ze szczecińskiego lotniska do Koszalina np. Interglobusem (jest tez wiele innych prywatnych przewoznikow na samym lotnisku). takze albo rezerwujesz na http://www.interglobus.pl/1,3,479,0,pl,szczecin-lotnisko-goleniow.html albo lecisz na zywca.
hhacek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 super info .. dzieki wszystkim serdeczne..
Rekomendowane odpowiedzi