Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

sprezyny sportowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktos chce zobaczyc jak wyglada auto obnizone o 40mm to piszcie i wysle jutro fotke :grin:

Opublikowano

poka poka fotke na forum! ktos mial tu kiedys sprezynki bodajze -45mm na sprzedaz - nawet zastanawialem sie czy ich nie kupic ale to jest hardcore :)

Opublikowano

Jutro zrobie kilka fotek i wrzuce, ale wstyd pokazywac tak brudne auto :razz:

Opublikowano

To njpierw trzeba auto umyć :mrgreen:

Opublikowano
Jutro zrobie kilka fotek i wrzuce, ale wstyd pokazywac tak brudne auto

Uuu Peter szaleje, na samych sprezynach ?? Rzuc jutro fotki przed i po .... mmmm :razz:

Opublikowano

Mam caly kit Supersporta -40/40 i auto wyglada o niebo lepiej, juz nie wspominajac o prowadzeniu :razz:

Opublikowano
Mam caly kit Supersporta -40/40 i auto wyglada o niebo lepiej, juz nie wspominajac o prowadzeniu

Cena tez pewnie extra ?? ;) Czekamy na fotki ...

Opublikowano

wlasnie wlasnie, powiedz cos o cenie! :) nowe czy uzywane i gdzie kupiles?

Opublikowano

mnie bardziej interesuje czy haczysz o progi zwalniajace...ja sierra haczylem...ale prowadzila sie jak zloto

Opublikowano

o, Murzyn chyba w ogole nie spi i mimo poznej godziny mysli praktycznie :) ja mam dojazd do szkoly przez progi zwalniajace a o tym nie pomyslalem :)

Opublikowano

hahahaha no spie po 4h, pracowac trza....a to sa wspomnienia z przed kilku lat jeszcze...problemem byly te z kostki brukowej

Opublikowano
hahahaha no spie po 4h, pracowac trza....a to sa wspomnienia z przed kilku lat jeszcze...problemem byly te z kostki brukowej

te z kostki to porazka, te stalowe byly lepsze, bo czym wieksza byla predkosc tym mniej bylo czuc pod kolami :D mowie o takich lagodnych, zaokraglonych.

Opublikowano
o, Murzyn chyba w ogole nie spi i mimo poznej godziny mysli praktycznie ja mam dojazd do szkoly przez progi zwalniajace a o tym nie pomyslalem

Ja też do szkoły mam przez progi zwalniające ale najpierw 15 km prostej :mrgreen:

Opublikowano

Wracamy Panowie do tematu :razz:

Opublikowano
wlasnie wlasnie, powiedz cos o cenie! :) nowe czy uzywane i gdzie kupiles?

Oczywiscie nowki. Facet sprowadza je z fabryki z Niemiec.

Tutaj jak cos macie link do aukcji : http://www.allegro.pl/item107904324_107904324.html

Przez progi zwalniajace przejezdzam bez problemu i narazie o nic jeszcze nie zahaczylem :grin:

Dzisiaj nie zdazylem zrobic fotek bo przed chwila wrocilem z Krakowa...

Opublikowano

Hej Piter brałes od niego te amort.??? 2 miechy temu też dzwoniłem do takiej firmy co reklamowała się jako Supersport a jak się dodzwoniłem to podali mi inne mówiąc ze to samo na tych samych maszynach tylko inna nazwa( bzdura). Orginalny jeden kosztuje prawie 1000zł . Wiec radzę sceptycznie do tej sprawy ( ja mam szczęście mieć orginalne Supersporty i jakoś inaczej wyglądają niż te) sam sprawdzałem w wielu sklepach firamach.

Opublikowano

To sa bankowo Supersporty :razz: Oryginalny 1 amortyzator Supersport za 1000zl :?: Hehe kupa smiechu :lol: Gwintowane zawieszenie masz za 2200 zl :mrgreen:

Opublikowano

gwint na colosc za 2200?? cos nie wierze :roll:

[ Dodano: 2006-06-30, 18:47 ]

chyba za sztuke, ewentualnie na os...

Opublikowano
gwint na colosc za 2200?? cos nie wierze :roll:

[ Dodano: 2006-06-30, 18:47 ]

chyba za sztuke, ewentualnie na os...

Spytaj sie LataY'a, bo on rozmawial w sprawie gwintu :razz:

www.piter87.neostrada.pl/zawias1.jpg

www.piter87.neostrada.pl/zawias2.jpg

www.piter87.neostrada.pl/zawias3.jpg

I dla niedowiarkow :grin:

www.piter87.neostrada.pl/zawias4.jpg

[ Dodano: 2006-06-30, 19:20 ]

Jak ktos chce cos sie dowiedziec o Supersporcie to mam ich niemiecki katalog, ktory przyslali razem z zawieszeniem

Opublikowano

No ładnie to wyglada, ale takie malutkie obnizenie, ile w sumie masz obnizone przod - tyl ?? Ile za wymiane zawieszenia ?