andrzejz Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Co się stanie jak zamontuję w moim autku pompę o ciśnieniu 123 bar ? Nadmienię, że orginalnie była montowana pompa 100 bar.
Flyer Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nic sie nie stanie, bedzie nieco lzej pracowac uklad.
jaca.13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 zgadza się, nic nie powinno się stać,gorzej jakbyś wsadził pompę o mniejszym ciśnieniu!
zegarmistrz Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja mam tak zrobione i kierownica lżej chodzi..
andrzejz Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dzięki Chłopaki Ale Wy macie motorki po min 150PS. Mój motorek ma zaledwie 90PS, w związku z trym myślę, że moja maglownica i przekładnia jest trochę inna niż Wasza i wytrzyma mniejsze ciśnie. Czy aby na pewno jest inna tam maglownica pod względem ciśnienia ? – tego nie jestem pewien. Przez krótki okres miałem zamontowaną pompę 123bar, kiera chodziła leciutko. Trochę ze strachu zamieniłem ją na 110bar. Jest to trochę więcej niż orginał ale myślę że w granicach błędu. Pozdrawiam
pawelc Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Dzięki Chłopaki Ale Wy macie motorki po min 150PS. Mój motorek ma zaledwie 90PS, w związku z trym myślę, że moja maglownica i przekładnia jest trochę inna niż Wasza i wytrzyma mniejsze ciśnie. Czy aby na pewno jest inna tam maglownica pod względem ciśnienia ? – tego nie jestem pewien. Przez krótki okres miałem zamontowaną pompę 123bar, kiera chodziła leciutko. Trochę ze strachu zamieniłem ją na 110bar. Jest to trochę więcej niż orginał ale myślę że w granicach błędu. Pozdrawiam A czy zauważyłeś jakąś różnice w kręceniu? ..
scuzz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 W golfie zrobiłem taki zabieg wsadziłem pompe mocniejszą rezultat...chodzi do dziś 20 tyś przejechane przeze mnie z 5 tyś doszło pewnie przez ojca do teraz i nic złego z maglem sie nie dzieje. Fakt chodzi lżej i tylko tyle.
Rekomendowane odpowiedzi