Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Włoski alarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i panie,w moim audi jest alarm włoskiego pochodzenia(stamtąd przyjechało auto)pisze na nim że to oryginalna część grupy VW,AUDI,SKODA,SEAT.Pilot mruga ale nic się nie dzieje, przekręncam czarnym kluczykiem w sterowniku i też nic.Dodam że centralny z kluczyka działa.Istnieje możliwość sprawdzenia tej usterki?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dopiszę się do tego tematu kupiłem samochód z takim samym alarmem tyle że niemam do niego pilota czy jest możliwość dopasowania do niego pilota czy trzeba wymontować cały alarm i zamontować nowy.

Opublikowano

Działanie centralnego nie zależy od alarmu, steruje tym moduł komfortu.

Jak nie wiadomo co to jest i w dodatku nie działa to najlepiej wywalić i zamontować nowy, będzie łatwo bo wszystkie kable już masz i nie trzeba szukać.

Piloty zazwyczaj można do alarmu zaprogramować ale trzeba znać procedurę takiego programowania która jest zawarta w instrukcji alarmu. Skoro nie ma pilota to może to jest alarm bezpilotowy.

Odszukajcie nazwy tych alarmów i googlujcie w poszukiwaniu instrukcji/informacji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mialem taki alarm ale go wywalilem bo pojezdzilem troszke i popytalem sie kazali mi posmarowac smalcem i zucic za psami bo do tego dopasowac cos jest ciezko i nikt sie tym niezajmuje szkoda czasu :)

Opublikowano

zależy, jak jest zbudowany alarm - ja miałem ostatnio klienta, który miał CC z alarmem "fox" - padł moduł odbiorczy. Nie było sensu tego naprawiać, więc kazałem mu kupić sterownik do centralnego z 2 pilotami za 45zł i podłączyłem go w miejsce oryginalnego radia w alarmie - także jest wyjście z tej sytuacji;)

Opublikowano

Z postu wynika, że jest to Ori alarm fabryczny.

Jeżeli tak, to nadaje się jedynie do wypieprzenia do kosza.

Takie z niego zabezpieczenia auta, jak kołpak jako zabezpieczenia przed kradzieżą koła :tongue4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam chyba podobny problem. Samochod z wloch, alarm jest - dziala! po uzbrojeniu jakies cos trzasniecie drzwiami czy marka alarm sie zalacza. tylko czy do tego moglbyc centralny z pilota? syrena jest w bagazniku nad lewym kolem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

odkopie trochę temat.. znalazłem w moim samochodzie jakiś alarm.. czy coś podobnego.. nazwa to getronic model GT 602.. znajduje się on koło pompki centralnego.. wygląda na oryginalnie zamontowany.. jest do tego pilot z dwoma przyciskami - strzałeczka do góry i "A".. samochód pochodzi z włoch.. pilot działa bo świeci się dioda jak wciskam jakiś przycisk.. ale ten alarm nie reaguje na niego.. czy da się coś z tym zrobić..?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.Też mam autko od Włocha i też jest tam jakiś alarm bodajże firmy ''NASAR'' coś takiego wyczytałem na obudowie.Nie działa odkąd kupiłem ten samochód czyli jakieś dwa miesiące.A dzisiaj tak nie chcący włączyłem przycisk na pilocie i nagle kierunki zaczęły mrugać i delikatnie alarm się odezwał takim dziwnym dźwiękiem.I to wszystko trwało moment i dalej nic nie działa i w sumie to nie wiem o co mu chodziło :kwasny:.Pozdrówka