Opublikowano 2 Stycznia 201016 l dzo ty pijana świno...zostawiłem u ciebie gwiazdkowe rękawiczki ;( a ty sie nic nie odzywasz... :baseball: Pewnie już je ma wystawione u siebie w butiku :polew: :polew: nie pewnie tylko wystawił http://szafa.pl/c601484-dwupalcowe-rekawiczki-h38m-gwiazdki.html Zesrała się w jakuzzi
Opublikowano 2 Stycznia 201016 l co do tych rekawiczek to Bogus masz gust :polew: ty dwupalczasty onanisto
Opublikowano 2 Stycznia 201016 l dwupalczaste to są twoje - nie pamiętasz ?? tu onanisto anal-ogowy :polew: odezwała sie centrala mody rozumu i gustu hahaha :polew:
Opublikowano 2 Stycznia 201016 l Hehehe dzo jak prawdziwy facet rękawiczek nie obczaił ale o flaszce mu coś zaświtało :polew:
Opublikowano 3 Stycznia 201016 l Autor a co to dzisiaj jakaś obława confused4 confused4 Koniec długiego weekendu... ja juz bym sie tak nadział w poprzednia niedziele....
Opublikowano 3 Stycznia 201016 l Częstochowa, wczoraj przegoniliśmy wasz spam na katowickich.... Tymon chyba Cie widziałem przez chwilke u nas wczoraj :gwizdanie: zobaczyłeś jak lecimy i zrezygnowałeś ? :gwizdanie:
Opublikowano 3 Stycznia 201016 l my nie piszemy spamu tylko prowadzimy wyrafinowaną konwersacje tak oczywiście ale tu trudnych słów używacie
Opublikowano 3 Stycznia 201016 l my nie piszemy spamu tylko prowadzimy wyrafinowaną konwersacje :polew: :tongue4:
Opublikowano 3 Stycznia 201016 l dobra spada stąd bo jeszcze dzięki mnie walniecie tą 4 stówke dziś :tongue4: :tongue4:
Opublikowano 3 Stycznia 201016 l bogus to wszystko przez tą flaszkę przez to komornictwo twoje hehehe heheheheh :polew: :polew: widzisz Zycie zwraca prędzej czy później no tobie to prędzej