Opublikowano 10 Sierpnia 201016 l Autor wszystko pzrez piotra.... nie ma czasu dla mnie ;( nie spotujemy... nic sie nie dzieje
Opublikowano 11 Sierpnia 201016 l wszystko pzrez piotra.... nie ma czasu dla mnie ;( nie spotujemy... nic sie nie dzieje no wlasnie,ja wczoraj spotowalem z kolega z a6
Opublikowano 11 Sierpnia 201016 l wszystko pzrez piotra.... nie ma czasu dla mnie ;( nie spotujemy... nic sie nie dzieje no wlasnie,ja wczoraj spotowalem z kolega z a6 widziałem Cię jak pomykałeś przez alejki
Opublikowano 11 Sierpnia 201016 l Autor tymek ty zamiast jak brat bronic swojego kolege z LPG to jeszcze mówisz padaczke
Opublikowano 11 Sierpnia 201016 l tymek ty zamiast jak brat bronic swojego kolege z LPG to jeszcze mówisz padaczke cegła gnojowozie :polew:
Opublikowano 11 Sierpnia 201016 l Autor ,,Kiedy jebniesz mi ta cegła'' bo zorbie z toba to co pudzian z najmanem
Opublikowano 11 Sierpnia 201016 l Panowie, jakoś na początku w przyszłego tygodnia muszę któregoś z Was wykorzystać. Najlepiej Michał albo Piotrek bo mają doświadczenie w tych sprawach... :polew: Wezmę lapka i vagine i chciałem dokładnie przelecieć furę (logi dynamiczne głównie) bo jadę pod koniec miesiące do włoch i chce mieć pewność że wszystko jest tip top
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l Witam Swojaków Jestem tu nowy, na audikach sie nie znam w ogóle, potrzebuje vagowanko zaliczyć (połączenie z silnikiem komplikuje jakieś zabezpieczenie w postaci obejścia gniazda diagnostycznego). Czy jest ktoś chętny na "spota diagnostycznego" w przyszłym tygodniu?? Oczywiście rozliczenie w postaci % i innych info tu lub PW.
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l jak trzeba to na forum sie odzywaja a tak to cisza nie da rady nikomu
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l jak trzeba to na forum sie odzywaja a tak to cisza nie da rady nikomu też odnoszę takie wrażenie że jak trwoga to do B...
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l jak trzeba to na forum sie odzywaja a tak to cisza a tak to jak sie miałem odezwać jak nie na forum??
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l jak trzeba to na forum sie odzywaja a tak to cisza nie da rady nikomu dzo-dzo .. a Ty kiedy byłeś ostatnio na jakimś spocie? albo szerzej udzielałeś się w naszym lokalnym wątku? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: