Dzo-Dzo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 piotr to znaczy ze tez masz taki kosz co sie tak szybko otwiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 piotr to znaczy ze tez masz taki kosz co sie tak szybko otwiera ? myślę że to miał na myśli :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 mysle ze nie ma cie tego problemu w waszych ogorkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 kupiłem klimatronik 2 DIN:d za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 gratuluje tylko po co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 http://motoallegro.pl/jvc-kw-avx-810-nowy-nie-uzywany-i1313315147.html bo od 3 lat mam takie radio.... lezy i sie marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ale bogusiowi chyba chodzi o to że klimatronik 1din też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 jak tam siłka pakerze podobno robisz się postrachem klomnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ale bogusiowi chyba chodzi o to że klimatronik 1din też pasuje mojego pogonie , koszyk pod 1 din tez pogonie i wyjde na zero... gosc który bedzie mi przekladał powiedział ze nie ma sensu sie bawic w wycinanie... mówi stac Cie było na auto za 35 tysa a zalujesz 200 zł... i jeden jeszcze plus podgzrewane stołki ma ten klimatronik... na przyszlosc sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 w końcu jak rezać to po całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 a no dlatego głosniki przod tez zawitaja, bo tez leza.. a jak da dobra cene to i z tylu załoze i temat audio bedzie zamkniety. i twoje bose micghal sie schowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 może i tak ale co jak co to "tylko" seryjne audio :gwizdanie: ja tam jakiś wielki meloman nie jestem i dla mnie to audio co mam jest kozackie i wystarczające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 nigdy nie słyszałem bose ale jak u ciebie zabrzmiało to byłem w szoku ze to seria... jakbym miał bose u siebie to nie wkladalbym tego co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 jakbyś widział ile czasu i jak wygląda podszlifowanie klimatronika no i jaki jest efekt w porównianiu do ori to wolałbyś te 200 PLN przeznaczyć na przyjemniejsze rzeczy np. na Cobre - Piotrek mówił że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 boguś ale to ty jesteś blisko trasy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 i to ty sie zwierzales co to kobra potrafi :kox:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 10:00_________________________________________________TYMEK napisal temat na forum "ostatnio myślałem o zakupie TT rocznikowo 98-00 może nawet z q co myślicie o takim autku" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 daj linka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 czytaj dokładnie bucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 http://moto.allegro.pl/audi-a3-8p-zlodziej-kradziez-dekle-dekielki-i1357258629.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 aukcja jest good... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi