Opublikowano 16 Grudnia 201015 l piotr to znaczy ze tez masz taki kosz co sie tak szybko otwiera ? myślę że to miał na myśli :> :>
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor http://motoallegro.pl/jvc-kw-avx-810-nowy-nie-uzywany-i1313315147.html bo od 3 lat mam takie radio.... lezy i sie marnuje
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor ale bogusiowi chyba chodzi o to że klimatronik 1din też pasuje mojego pogonie , koszyk pod 1 din tez pogonie i wyjde na zero... gosc który bedzie mi przekladał powiedział ze nie ma sensu sie bawic w wycinanie... mówi stac Cie było na auto za 35 tysa a zalujesz 200 zł... i jeden jeszcze plus podgzrewane stołki ma ten klimatronik... na przyszlosc sie przyda
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor a no dlatego głosniki przod tez zawitaja, bo tez leza.. a jak da dobra cene to i z tylu załoze i temat audio bedzie zamkniety. i twoje bose micghal sie schowa
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l może i tak ale co jak co to "tylko" seryjne audio :gwizdanie: ja tam jakiś wielki meloman nie jestem i dla mnie to audio co mam jest kozackie i wystarczające
Opublikowano 17 Grudnia 201015 l Autor nigdy nie słyszałem bose ale jak u ciebie zabrzmiało to byłem w szoku ze to seria... jakbym miał bose u siebie to nie wkladalbym tego co mam
Opublikowano 17 Grudnia 201015 l jakbyś widział ile czasu i jak wygląda podszlifowanie klimatronika no i jaki jest efekt w porównianiu do ori to wolałbyś te 200 PLN przeznaczyć na przyjemniejsze rzeczy np. na Cobre - Piotrek mówił że warto
Opublikowano 17 Grudnia 201015 l i to ty sie zwierzales co to kobra potrafi :kox:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 10:00_________________________________________________TYMEK napisal temat na forum "ostatnio myślałem o zakupie TT rocznikowo 98-00 może nawet z q co myślicie o takim autku" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 17 Grudnia 201015 l http://moto.allegro.pl/audi-a3-8p-zlodziej-kradziez-dekle-dekielki-i1357258629.html