Tomasz Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jesteś już chyba trzecią osobą co się pyta, czy nie sprzedam tego felunka. Jak mi wybudują i otworzą pozostały odcinek A1 w stronę Ostravy, to pomyślę na 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a medzikowe nie są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a medzikowe nie są takie same magic niema ronal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 a medzikowe nie są takie same magic niema ronal repliki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Repliki ale wytrzymałe... 2 sezony i co ... zyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 wczoraj jak bylem u marcina zmudy ,koles mnie zniszczyl psych mowi to jest 90-tka :kox: mowie nie 75-tka tak stoi i mowi ,ale wiesz ze jak ci sie wylaczy turbo to bedziesz mial 60ps mowie no to fajnie marcin sie pyta,ile mialem w serii,mowie 115 tamten oooo to jak wyjechalo z fabryki tyle mialo, a teraz pewnie probujecie odnalesc serie rece opadaja,wsiadl do szefroleta i pojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 :polew: o kur... ale zonk a cos ty tam robil u kolesia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 wczoraj jak bylem u marcina zmudy ,koles mnie zniszczyl psych mowi to jest 90-tka :kox: mowie nie 75-tka tak stoi i mowi ,ale wiesz ze jak ci sie wylaczy turbo to bedziesz mial 60ps mowie no to fajnie marcin sie pyta,ile mialem w serii,mowie 115 tamten oooo to jak wyjechalo z fabryki tyle mialo, a teraz pewnie probujecie odnalesc serie rece opadaja,wsiadl do szefroleta i pojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 w takim razie nadzieja w tym że nie trzeba będzie wyłączyć turbo , poza tym fajny bonus miałeś w serii aż 40KM, no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 niezle tam modele widze do niego przyjezdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 najlepsze marcina tata mowil,ze kiedys opowiadal im jak jechal subaru wrx 210ps,to powiedzial,ze przy przyspieszeniu krew z palcy mu odplynela :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 przy przyspieszeniu krew z palcy mu odplynela ciekawe których ja tam myślę że z mózgu jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 przy przyspieszeniu krew z palcy mu odplynela chyba z freda i nie pukał pozniej 2 lata Vacum dzisiaj przyjechała wali ropskiem w pokoju ze łoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 nie pierd... ze masz taki papier scierny w rekach? :shocked: a to nie czułeś jak Cię głaskał i smyrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 nie pierd... ze masz taki papier scierny w rekach? :shocked: a to nie czułeś jak Cię głaskał i smyrał nie a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 no właśnie że też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekvw Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam moze sie ktos orjetuje gdzie mozna kupic w czestochowie zarniki D1S w miare rozsadnej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Zapytaj się na ulicy Garibaldiego tam mają fajną cenę na D2S więc myślę że Twoja też będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam moze sie ktos orjetuje gdzie mozna kupic w czestochowie zarniki D1S w miare rozsadnej cenie ? zapytaj Rafal1988Lodz kupiłem od niego w dobrej cenie ...co prawda nie ori ale wydają się być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja mam ori z philipsa za 115zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi