MAGIC87 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 przepasc:wink: Tymek masz nie wiecej jak 170 Km w tym momencie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Panowie, dziwna sprawa, bylem wczoraj dotankować auto bo mialem grubą rezerwę. Podjechalem na stacje LUK koło castoramy. Wjechalem na stacje przed pierwszym dystrybutorem stalo TAXI, kierowca nie tankował, w momencie kiedy zobaczył mnie wysiadł z auta i podszedł do dystrybutora. Zacząłem tankować, on także, w kilku momentach poczulem dziwne odbicie na pistolecie, ale to olałem. Zapłacilem w kasie i poszedłęm do auta, co dziwne taksówkarz nie zaplacil tylko stał przy aucie, jakby czekal na następnego tankującego. Wsiadłem do auta, odpaliłem i odjechalem. Później spojrzalem na poziom paliwa i wskasówka nie doszła do takiego poziomu jak zwykle.. (na paragonie mialem poprawną kwotę i ilość litrów paliwa) .. Co to był za wałek i gdzie to zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Panowie, dziwna sprawa, bylem wczoraj dotankować auto bo mialem grubą rezerwę. Podjechalem na stacje LUK koło castoramy. Wjechalem na stacje przed pierwszym dystrybutorem stalo TAXI, kierowca nie tankował, w momencie kiedy zobaczył mnie wysiadł z auta i podszedł do dystrybutora. Zacząłem tankować, on także, w kilku momentach poczulem dziwne odbicie na pistolecie, ale to olałem. Zapłacilem w kasie i poszedłęm do auta, co dziwne taksówkarz nie zaplacil tylko stał przy aucie, jakby czekal na następnego tankującego. Wsiadłem do auta, odpaliłem i odjechalem. Później spojrzalem na poziom paliwa i wskasówka nie doszła do takiego poziomu jak zwykle.. (na paragonie mialem poprawną kwotę i ilość litrów paliwa) .. Co to był za wałek i gdzie to zgłosić? pewnie trzeba kierownikowi stacji najpierw zrobić badanie puk puk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 trzeba jechac na stacje wziac 2 auta i zrobic tak jak tamten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ciepło dzisiaj to spocik bedzie KOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 może się dziś pokaże na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 moze tez przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak bede w Czewie jeszcze to moze tez sie pojawie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 piotrek po wczorajszym SMS nie chce Cie widziec na oczu:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 a co? nie kocha już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 napisał mi ze ostatnio szczytował w tobie a ty na podłoge... uwazam to za zdrade:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 k**wa mać ..musiał wszystko wypeplać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 tu jest jak w modzie na sukces kazdy z kazdym cos mial wspolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Herbata nie wiem teraz czy po kimś takim jak ty chce turbine ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 u herbaty na lopatkach nie ma sadzy jest sperma tea jak zasadzi w muszle to nikt tak nie sadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dobra Pany jest plan na Grila u mnie za 2 tyg w sobote.... Kto sie pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 sie najebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 My jak coś możemy wpaść z Michałem śpimy w polonezie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 za 2 tygodnie i ja dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 wstępnie się piszę na tego głiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi