Gość tymonA4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Wy to tylko jedno program turbo moc tdi itp.a może by tak o tym kto ma ładna serie w benzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 kto ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 a boba w czolo za ta szydere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 kto ma ? No co ja mam, nie wolno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie ma ładnych benzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie ma ładnych benzyn :polew: beznyzny sa brzydkie,slabe i w ogole takie nijakie :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 hehehe ale sie usmialem no i co tam stare rury , nutek bez dwoch zdan zukaj tuby ori tylko pamietaj zebyu byla ze wzmacniaczem sysiek wezme lapa jak wezmiesz do paszczy igowi hahaha bo cos tam wyzej pisal hehe czyli jak to tam z dzisiejszym spotem kto jest ? ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nuti bluznisz ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja tez jestem ale o której w końcu??? 17.00 pod M1??? pasuje wszystkim??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 luz moze byc 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 pogoda chyba lipa na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no mose byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Hehe jak sie przesiadam na benzyne to jakoś nie odczuwam tego mrowienia co w dislu jak wciskam pedał gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no nie mam pytan jaka pogoda teraz tak napierdziala slonce ze szok a przed sekunda pioruny hahahahhah no i jak tam suczki za 1h mega spocik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 spocik ma byc :kox: teraz swieci słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Leman prosil zeby mu dac znac czy bedzie spot na 100% bo stracil cala ksiazke w telefonie .... Dzo, wezme mu jak strzelisz patelache Kobrze Igo, a skad wiesz ze nie mam dobrej benzyny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 i się zesrało jadę właśnie do poznania ;( udanego spotka kikson jak potrzebujesz kija wcześniej niż do niedzieli to mi napisz coś wymyślimy po 2 kto chce kupić audice moja bo mam na oku ładne b6 :naughty: po 3 jak tam kobra żyje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 pusto tu chyba sie chlopaki jeszcze spoca :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja juz w domu,spot jak zawsze 1klasa,po drodze do domu wciagnieta jaka meganka dla poprawy humoru...aaaa Bogus mi pokazal golfa4 w S-line ,ostro sie czail na nas na tych swiatlach... Krzychu skoncz z tym lansem po alejach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi