tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 i fajnie jak w kombajnie kiedy idziemy rzucać kreglem
Tomiii Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ej Tymek nie czepiaj się mojego kolegi
tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 OK koledzy Piotruś trujesz żeby iść z razem a teraz idziesz z innymi kolegami jako kolega uważam że zachowałeś sie nie koleżeńsko drogi kolego mój i kolegów co myślicie koledzy o tym koledze
Tomiii Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 oj kolego to ty jesteś mało koleżeński bo nie pozwalasz koledze pójść z kolegami na koleżeńską partyjkę kręgli :polew: :beer1:
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 OK koledzy Piotruś trujesz żeby iść z razem a teraz idziesz z innymi kolegami jako kolega uważam że zachowałeś sie nie koleżeńsko drogi kolego mój i kolegów co myślicie koledzy o tym koledze oj kolego to ty jesteś mało koleżeński bo nie pozwalasz koledze pójść z kolegami na koleżeńską partyjkę kręgli :polew: :beer1: Poczułem się jak na Gliwickich Witam Częstochowę rozumiem że jedziecie z nami do Kraka w styczniu
michal_g84 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam Częstochowę rozumiem że jedziecie z nami do Kraka w styczniu :naughty ja tam mogę pojechać nie wiem jak reszta
Guregoru Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam Częstochowę rozumiem że jedziecie z nami do Kraka w styczniu :naughty ja tam mogę pojechać nie wiem jak reszta
Piotrek98igo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 reszta tez co do kregli to 1 wypadl i szukam chetnego
srokett Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ave, dzięki jeszcze raz za "luknięcie" mojego podupadłego wozu na ostatnim spocie. założyłem prawie nówkę wycmokany aku i d*pa. odpaliłem i wszystko było ok, ale po paru godzinach już był rozładowany. smrodliwa sprawa. do zobaczenia na jakimś spociaku
michal_g84 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 co do kregli to 1 wypadl i szukam chetnego :naughty a na którą godzinę??
michal_g84 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 jakby co to mam czas tylko z góry mówię że nie jestem zawodowcem
Piotrek98igo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ok to badz o 17.45 pod szotem... ja bede gral 1 raz
tymonA4 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam Częstochowę rozumiem że jedziecie z nami do Kraka w styczniu :naughty ja tam mogę pojechać nie wiem jak reszta michał reszta już tam bedzie za nim odpalisz t swoje 1.6 :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 17:15_________________________________________________koledzy szaleją na kulkach :gwizdanie: musze sie na krakowskich popytać gdzie tam jest cooś takiego
Rekomendowane odpowiedzi