Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

były kreski z TYPE R

w sumie myslałem ze lepiej mu to jedzie ale szału nie robi

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 726 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pisze do piotrka bo polowa z was nie bedzie widziec o co chodzi

hhehe

zobacz na to kur.. jaka loteria programów heheheheh

http://diesel-tuning.pl/galeria.php[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 07:32_________________________________________________"Dziś trafił do nas Mercedes Sprinter 310 1999r - za duży na naszą hamownię seryjnie 108 KM tuning dodał kolejne 25 KM - na pewno z ładunkiem będzie łatwiej podróżować tym autem. Do tuningu musieliśmy wyjąć mu "oko" co ułatwiło dostęp do sterownika ;) "

kur.. na oko pier... chipsa

Opublikowano

no widze 90% to pierd przy 2tys, a pozniej leci na leb.najlepsze fale dunaju w trafiku :kox:

wczoraj magik jechal z rolki z typeR dostal 2dl ale 40KM mniej i 350kg wiecej ;)

Opublikowano

podjechałem sobie dzisiaj do tar-magu żeby wymienić oleum....kur.a jakaś masakra, gość otworzył maske odkręcił osłone - już się zabiera do wywalenia starego oleju - nagle pyta co ma zalać ja mu na to że mam swojego motula i reszte filtrów a ten że nie wymieni mi tego.....

trzeba kupić olej od nich - jakiś kujawski z beki :kox: :kox: ...pojebany kraj... :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

podjechałem sobie dzisiaj do tar-magu żeby wymienić oleum....kur.a jakaś masakra, gość otworzył maske odkręcił osłone - już się zabiera do wywalenia starego oleju - nagle pyta co ma zalać ja mu na to że mam swojego motula i reszte filtrów a ten że nie wymieni mi tego.....

trzeba kupić olej od nich - jakiś kujawski z beki :kox: :kox: ...pojebany kraj... :wallbash: :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

nie wiem po co tam jezdzisz...ja jezdze do moto-witkowski na warszawskiej 5min 10zl wszytskie filtry ci wymienia i nie ma problemow zadnych

Opublikowano

Dobrze leman ze piszesz ja tez tam sie wybierałem z wlasnym olejem GM,bo kumpel tam był i mu wymienili kupił tylko u nich filtry.

To kutasy tak im zalezy na kasie ze traktuja klientow jak totalne 0 :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

Witam, ja miałem podobną przygodę w Irlandii podjechałem do PIT-STOPU gdzie zajmują się głownie wymianą opon i klocków hamulcowych żeby założyć na oponę na koło wyważyć i sprawdzić szczelność. Mechanik stwierdził, że nie wykona tego zlecenia ponieważ oni zakładają na koła tylko nowe opony które trzeba u nich zakupić :decayed::polew: i jak chce to mogę sobie kupić oponę :decayed:

Opublikowano

siema trin kiedey na spota wpadniesz

Opublikowano

nigdy :decayed:

Opublikowano

ale ja potrzebuje do kangoo 1.9dti taki masz?

Opublikowano
  • Autor

wreszcie zrobiłem wydech tak jak chciałem:) koncowy przelotowy. nie jest tak głosno jak na samej rurce...

Opublikowano

gratuluje ci Sebastian ło :decayed:

Opublikowano

no fajnie mu buczy :decayed:

wczoraj upalalismy o 3 w nocy w alejach :kox: :kox:

Opublikowano

michał jak sie obudzisz to wrzuć mi te moje logi :kox: na mejla

[email protected]

Opublikowano
  • Autor
wczoraj upalalismy o 3 w nocy w alejach

a dzisiaj o 22 na DK1 :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

dobrze ze radar nie dziala :kox:

Opublikowano
  • Autor

a no ... przy 180 to i tak.. talon do tesco na 500 zł

Opublikowano

no ale juz czulem pod noga ze koncowke gazu mam bo nie chcial juz isc :confused4: