Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co widziałem to tylko zderzak z prawej strony jest obdarty to nie będzie tak źle najgorsze będzie to czekanie na kasę bo jak sprawa poszła do sądu bo ta kobieta stwierdziła że ona już pas zminiła i ja dodałem gazu i uderzyłem ja w tył i nie przyjęła mandatu bo to ja w nią uderzyłem a nie ona we mnie a ona na uszkodzona lewą stronę a ja prawa ale to ja dałem gazu i uderzyłem podobno w tył i ona sie nie zgadza i będzie sie w sądzie dochodzić swoich praw

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spocik kox:) zielony bocian wciagniety z 3 długosci :cool1:

3 to może nie, trochę poćwiczę start i za tydzień w niedzielę rewanż :evil:

Opublikowano
  • Autor

kobita z czewy była? co ona nie wie ze pas sie konczy;/ a jak sie konczył mogla poczekac :wink4:

Opublikowano

z tego co widziałem to tylko zderzak z prawej strony jest obdarty to nie będzie tak źle najgorsze będzie to czekanie na kasę bo jak sprawa poszła do sądu bo ta kobieta stwierdziła że ona już pas zminiła i ja dodałem gazu i uderzyłem ja w tył i nie przyjęła mandatu bo to ja w nią uderzyłem a nie ona we mnie a ona na uszkodzona lewą stronę a ja prawa ale to ja dałem gazu i uderzyłem podobno w tył i ona sie nie zgadza i będzie sie w sądzie dochodzić swoich praw

jakim autkiem ta przemiła pani cię przyrysała i jakie blachy :gwizdanie:

Opublikowano

tak kobieta z częstochowy po męża zaraz zadwonila jakiś przedstawiciel chyba bo toyota pmrzyjechał na rejestracji wi i krzykiem mnie chcieli wystraszyc jak bym miał 18 lat przeklinali słowa szły takie jak prosto z obory wogóle szkoda gadać włosy tłuste takie że jak do mnie rozmawiali to mi sie nie dobrze robiło wkońcu sie wkurzylem powiedziałem że czekamy na policjie i ja nie będę z nimi sie w dyskusje wdawać siadłen sobie w bagazniku i spokojnie czekałe

Opublikowano

tak kobieta z częstochowy po męża zaraz zadwonila jakiś przedstawiciel chyba bo toyota pmrzyjechał na rejestracji wi i krzykiem mnie chcieli wystraszyc jak bym miał 18 lat przeklinali słowa szły takie jak prosto z obory wogóle szkoda gadać włosy tłuste takie że jak do mnie rozmawiali to mi sie nie dobrze robiło wkońcu sie wkurzylem powiedziałem że czekamy na policjie i ja nie będę z nimi sie w dyskusje wdawać siadłen sobie w bagazniku i spokojnie czekałe

widzialem jak stales :wink4: i 2 inne auta tez
Opublikowano

a samochód to honda civic sedan chyba jakiś 96 rok nie wiem dokładnie bo nie znam sie na japońskich samochodach ale z tylu było 2.0 td to napewno nie samochód z pierwszej lapanki tylko porządny gnojowóz :)

Opublikowano

No kolego bardzo nie fajna sytuacja ale z tego co pamietam to w tamtym miejscu jest juz ciągła linia a jesli cos to pod samym wiaduktem jest linia gruba przerywana ktora informuje o przejsciu w linie ciągłą i z tego co poamietam to nawet tej grubej przerywanej nie mozna przekraczać. Zresztą jak dojdzie do rozprawy ktora raczej jest nieunikniona to masz asa w rekawie hmm masz mowić ze nagle wyjechala Ci pod kola i nie ustapila pierwszenstwa i tyle, pozdrawiam

Opublikowano

skoro miala dostac mandat i nie przyjela to policja chyba odpowiednio uargumentuje to w sadzie,tyle ze musisz czekac

Opublikowano

dokładnie -tak czy siak dostanie po uszach

jakby wam się kapcie nie przykleiły może wypadzik dzisiaj na gokarty około 18.00 ??

który odważny ?? :gwizdanie: :cool1: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

jak stawiasz to ide :decayed: znaczy jade

Opublikowano

chyba oczy w słup :kox: :kox: maślaku :kox:

nie pękaj nr.10 :polew: :polew:

Opublikowano

dzisiaj w nocy mi sie snilo ze grzyby zbieralem :decayed: :decayed: :polew:

Opublikowano

dokładnie -tak czy siak dostanie po uszach

jakby wam się kapcie nie przykleiły może wypadzik dzisiaj na gokarty około 18.00 ??

który odważny ?? :gwizdanie: :cool1: :cool1:

a gdzie dokładniej bo ja z bratem byśmy się wybrali, a otwarte dziś w ogóle?

Opublikowano

tak otwarte od około 18

rondo 1 maja - kręcisz lekko w prawo (jadąc od centrum)w stronę stradomia i 200 metrów w lewo

www.goxtreme.pl

:good: :good: :good:

Magik dawaj :good: i nie pękaj :gwizdanie:

napiszcie kto bedzie ja na bank

Opublikowano
  • Autor
nie pękaj nr.10

spoko nr 10 bedzie w tym roku :kox:

moze i pojade jak piter wezmie mnie na kolana i pojezdzimy razem jak kiedys w chorzowie w wesołym miasteczku

Opublikowano

to ja z bratem na bank

Opublikowano
nie pękaj nr.10

spoko nr 10 bedzie w tym roku :kox:

moze i pojade jak piter wezmie mnie na kolana i pojezdzimy razem jak kiedys w chorzowie w wesołym miasteczku

:polew: :polew: :polew:

mnie nie ma dzisiaj :decayed:

Opublikowano

hm :mysli: ja tez wpadne a co :good: dam rade

Opublikowano
  • Autor

no i w piz*u. cały plan tez w piz*u

pisze sie... ktos znowu musi wam pokazac jak jezdzi sie... mistrz prostej wymietka....