Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko co w temacie to aktualne :gwizdanie:

niech ktos wezmie vaga

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomysle :decayed:

Opublikowano

Cześć koledzy.

Powiedzcie mi, gdzie w Częstochowie od ręki sprawdziliby mi ciśnienie oleju i orientacyjnie ile to moze kosztować?

Opublikowano

Pytanie: Vagiem da sie sprawdzic pomke centralnego?

Opublikowano

na 1 spocie nie ma vagowania...

Opublikowano

Na 1? ja bylem na 10 zanim mi zvagowaliscie auto :gwizdanie:

Opublikowano

Nie pytam czy mi z-vag-ujecie auto tylko czy da sie to jakims cudem wykonac bo vag-a mam tylko nie laczy sie z centralnym i tu jest problem bo wysiadl [i gdzies poszedl na swiatlach ;p][br]Dopisany: 31 Październik 2010, 14:00_________________________________________________Szukajaka mi pomogla i juz wszystko wiem :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
na 1 spocie nie ma vagowania...

eeee, słuchaj no synek, nie ma takiego vagowania :no:

Opublikowano

Witam, Koledzy ten Zajazd Jurajski to jest tam kolo Castoramy?

Opublikowano
  • Autor

tak, ta drewniana szopka :decayed:

Opublikowano

OK no to wpadnę tam do was. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam panowie dzień sie zapowiadał pięknie zagospodarowalem troche czasu zeby wpasc na chwile na spota pogoda piekna lecz niestety ludzie w czestochowie nie znaja zasad ruchu drogowego i spedzilem czas na jana pawla jak mnie kobieta z boku przyrysala z pasa na skert skrecila prosto we mnie ... A zeby tego bylo malo nie przyjela mandatu i sprawa idzie do sadu ciekawy jestem ile teraz bede czekac na odszkodowanie:(

Opublikowano

Uuu no to lipa straszna.

Opublikowano

No to szkoda mi Ciebie kolego ;/ mnie tez kiedys baba przyrżneła i zeby bylo smiesznie to jeszcze w dupe ale na szczescie nie w tym audi co mam :)

Poza tym sory Panowie ze dzis nie bylem ale do poludnia mi łeb pękał a po poludniu jak mialem jechac to sie okazalo zeeeee mojej siostry syneczek Simon ma dzis miesiac więc z wielką chęcią pojechałem wypić za jego zdrowie. Ale zobowiązuje sie do nastepnego spociku przyjechac, przy okazji zrobimy fotki i porownamy zwykłe soczewki do xenonów. Porobie fotki i wrzuce na neta aby ludzie widzieli jaka jest różnica i wtedy bedzie komuś łatwiej wytłumaczyc co i jak lepiej działą.

Poza tym poszukuje programu do VAGa hmm w tym tygodniu kupuje interfejs do komputerka który mi polecił jeden z Was jakis tydzien czasu temu hmm taki za 40zl z allegro, potem poprosze jednego z Was o instalke i razem bedziemy sie wspolnie diagnozować.

Na chwilę obecna zycze wszystkim spokojnego jutrzejszego dnia i do zobaczenia za tydzien.

P.S.

Uważajcie na NIEDZIELNYCH KIEROWCÓW ;/

Opublikowano
  • Autor

spocik kox:) zielony bocian wciagniety z 3 długosci :cool1:

Opublikowano

3 długości, aż tyle?

Opublikowano

No tyle czasu zmarnowane szkoda gadac widzialem jakiegos kolege B6 z klubowymi ramkami jak stalem na poboczu:D to przejerzdzal pewnie na spota a ja musialem tam stac dobre 2i pol godziny

Opublikowano
  • Autor
3 długości, aż tyle?

jak zapiałem 4 tyo gdzies tak wygladało z mojego punktu widzenia...

piotrek uciekł mi do 3biegu tez z 3 długosci

radekvw w którym miejscu było to dokladnie?

Opublikowano

jak sie jedzie jana pawła koło energetyka przez armi krajowej w stronę trasy to ja jechałem prawym prosto a ta kobieta prawym na skręt w prawo w stronę filharmoni pas jej sie skończył i skręciła w lewo na mnie i stałem tam jak ten pas wyłączony z ruchu

Opublikowano

oo to widziałem Cie... grunt że nic Ci się nie stało a auto się wyklepie i bedzie jak nowe ;)