Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany jebniecie ze smichu

wczoraj z zonką mowimy jedziemy do ikei na zakupy - no to cisniemy skodą octavia 1,6 benzin jedziemy a kur,, 4 max 5 km przed sklepem pierdolła opona no to nic zjezdzam i zmieniam - podnosze klape zeby kolo wyciagnac a tu kur,, inna felga jakas dojazdowka - to znaczy wiedzialem ze jest tam jakas dojazdowka ale nie sadzilem ze nie jest do skody i zonk rodizna rozpaczona placz ogolne zamieszanie - ale znając siebie to mowie co ja nie pojade ja nie pojade hehe no nic prawy przykleilem sie i cisne rzuca furą po calym pasie zieleni i nie tylko predkosc max 18 km/h dojechalismy - no fajnie i co teraz no jak to co idziemy na zakupy a fure niech ktos se wezmie - ale mysle forum a4 i tak dalej assistance hmm sprobuje dzwonie do parcha kezora ale jak to buc ze sklaska nie odbiera telefon no chu.. mu w dupe dobbrze ze mialem telefon do tommy dzwonie czy mogl by mi pomoc ale chlopaka nie bylo podal mi telefon do taliba , dzownie wszystko gitara podjedzie nie ma problemu zandego - kolega podjechal przywiozl cale kolo mowie szybko przeloze a tu lipa od a4 nie pasi do octavi inny rozstaw srub a bylem swiecie przekonany ze bedzie pasi godzina juz 21.00 ciemno sie zrobilo mowie nic tylko hotel i cos sie wymysli bo po nocach w katowicach nie znajde wulkanizatora i znowu placz lament i zamieszanie Ale mozg operacyjny taliba zaczal dzialac na wysokich obrotach " i dzieki mu na to " mowi ladoujemy kola do bagaznika i cisniemy po slasku cos znajdziemy jeden ma szyld 24 h podjezdzamy juz usmiech na twarrzy a chlopa nie ma jakas baba mowi ze w niedziele nie czynne - a skoda bez kola na podnosniku pod ikeą stoii lecimy dalej jest chlop spi ale wstanie wymieni PANOWIE az Slonce wyszlo o 22.20 no to tylko do skody i do czewy oczywsicie zona stalowe nerwy dziecko glodne i spiace , usnelo u taiba w aucie - mnie odechcialo sie wszystkiego - Kolega dowiozl nas do ikeii przelozylem gume Slicznie podziekowalem za pomoc i w nogi do domu

wiec moral z tego taki ze bez zapasu tylko po czestochowie a dalej - z zoną jest ok dziecko wyspane ale glodne wstalo hehe

jesze raz dzieki TALBI za pomoc bo bez ciebie by mnie czekala noc w katowicach

Chyba niie zmeczylem was tak barddzo ale mosialem opisac to zeby sie lepiej poczuc

ASsistance A4 Klub GORĄ :>

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobre czyli wisisz talibowi gumęt :polew:

Opublikowano

nie gume a flaszeczke przy kominku i przejażdżke za STERAMI nowym nabytkiem...

nie ma problemu Michałku ... od tego są koledzy żeby sobie pomagać :)) jak coś to masz już mój numer fona ;)

Opublikowano

dzodzo czemu sprzedajesz oktavke :shocked:

Opublikowano

Bo go upokorzyła :polew:

Opublikowano

mam jeszcze 1 pytanko do was , przeglądam forum bo szukam gościa z częstochowy od alarmów kiedyś widziałem posta i fajne opinie o nim ale teraz nie wiem kto to dajcie namiary jak coś

THX

ps: tymek jak ogarniasz przeróbkę 1/2 fis na Fis ???

Opublikowano

wiesz co ja fisa w miarę ale wal do kolegi ze ślaska wrzosu wszystko ci zrobi :good:

Opublikowano

Co do alarmu to proponuje zapytać na ul. Olsztyńskiej jest tam kolo stadionu taki zakładzik (nie pamiętam jak się nazywa).

Sam tam zakładałem alarm do auta hmm niestety u mnie przy magistrali cyfrowej cann jak to ujął właściciel alarm kosztuje okolo 850zl hmm a to A4 B5 około 450zl można już coś fajnego założyć.

Dodam to iż ten zakład ma licencję na wykonywanie alarmów pod ubezpieczenie w PZU.

Aaaaa już wiem jest to Auto-Radio-Centrum.

Co do FISA też jestem zainteresowany :)

Opublikowano

kurcza nie o tą firmę mi chodziło ala szukam dalej .....

Opublikowano

Alarm Elektronik Tomasz Buzdygan ul. Warszawska 81 /83

Opublikowano
  • Autor

Dzo dzo odbieraj telefony szmato... maila podaj zebym ci wyslał projekt kuchni

a tak w ogole to ja nad morze polecialem bez zapasu...

jestem hardkorem :decayed:

3 razy w wwa tez bez zapasu a o innych 150 km wypadach nie mówie

Opublikowano

tymek nie pij denaturatu wiecej :naughty:

Opublikowano

to nie denaturat tylko borygo z tej alfy co Magica stuknela :kox:[br]Dopisany: 03-08-2011, 08:54:06_________________________________________________mysle tez nad zmiana alarmu u siebie jak bede w polsce bo ori to masakra jakas jest, na parterze bym musial mieszkac i auto pod oknem stawiac zeby to uslyszec

Opublikowano

ori to nie alarm :naughty: to tak jakby stal bez niczego otwarty,zlodziej przychodzi jak po swoje :confused4:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

tymek nie od dzis wiadomo ze flacha jestes :polew: :polew:

Opublikowano

i w dodatku zawsze wtedy piszesz jakieś dyrdymały i masz poprzestawiane wyrazy :tongue4::wink4:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

tymek jak chcesz lusterka to jutro o 12 i 400zl szykuj i sa twoje

Opublikowano

ok :)