Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie kazdy s-line ma czarną podsufitke a tu biala w srodku tylko biedna wersja siedzen z welura s-line zaden z zderzakow to nie s-line zwyklak a juz tymona mozna spokojnie nazwac s-line [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 08:06_________________________________________________to jest tak zwany pakiet stodola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 kumpel chce kupić ale coś mi się wydaje za dużo 30tys+opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie no odpada golas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Cześć medaliony, mam sprawe, nie ma ktoś z Was gałki zmiany biegów najlepiej poliftowej do b5 do opitolenia?? U mnie skórka sie przetarła no hasło słyszałem, SKL: skolonizowany kawałek lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 http://www.tuning.shop.pl/p/pl/7368/galka+zmiany+biegow+-+orzel+chrom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 mysle ze do b5 nie podejdzie... niminum b7 albo b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 kur... az monitor poplułem ehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 cos wam nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Tymon dzieki za pomoc z pradami w sklepie i kamerkami p.s tymon niezle szaleje jest gorszy od piotrka z modami hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja tam dużo nie chce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja tam dużo nie chce :gwizdanie: wiem chcesz byc szybszy niz medzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 szybszy i wścieklejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 szybszy i wścieklejszy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 http://www.tuning.shop.pl/p/pl/7368/galka+zmiany+biegow+-+orzel+chrom.html Hehe spodziewałem sie czegoś takiego ale raczej od króla butików, bo on nie lubi nowych Rozumiem, że powyższy link polecasz, dlatego że sprawdzony jest Wiadomo, biały zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ty a w pape chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ty a w pape chcesz A masz tam co?? hehe A na poważnie oszczędzam się przed wieczorem więc po południu pauza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 idzie ktos na ten zal kolo mnie te chylinskie i inne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 idzie ktos na ten zal kolo mnie te chylinskie i inne ?? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja pojechałem z kobitom do złotego potoku nad wodę a tam wody ni ma spuścili ze zbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi