MAGIC87 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 magik wygral, przebral sie za pudla czyli wjechal w rozwoym polo i spodniach waskich jak rajstopy cos złe wiadomosci masz... przebrałem sie za Ciebie. w jednej rece miał 5 litrowa banke z olejem w drugiej kluczyki od Hondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 O ja pier ja tan e górach nsjebsny jol ziomy wracamy w środę Ps piotrek ty dziadu Ps dzodo ty jutadue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 tymek pij wiecej bo niewyraznie piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Też cie Kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ostatnio mowiles ze tylko szpaka kochasz kto gej to niech nie oglada bo sie mu nie spodoba перегрузка на гонках Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Piotr, to byl tylko Twoj cien na Armi Krajowej tam nikogo do scigania sie nie bylo :polew: :polew: Troszke obwisle ma te cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ale guziki fajnie poleciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no wiem ciezko mowic o sciganiu z oplem astra i 4 talibach w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dobrek wyrwałes cos na miescie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Podobno drzewo z korzeniami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Podobno drzewo z korzeniami :gwizdanie: no tak nawpierd.... sie koksu w kfc i sie stalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 tymek naje.. a godzina 20 no ladnie - pier**lony rozpil sie jak kupil audi heheh pany potrzebuje jednego max dwoch ochotników do prac :-) z kasą sie dogadamy musze dwie piwnice opruznic i zawiec na dzialke - jak ktos chce pomoc niech dzwoni - najlepiej dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Budrysa bierz, mówił ze szuka pracy 5 zł /h, moze byc fizyczna i bez koniecznosci myslenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 no pisac kurde komu pasuje ? musze dzis sie wywalic graty z piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tymek ty się nie boisz tą furą tak daleko od domu jeźdzxić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 pomglbym ci,ale mam misje cmentarz dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 To już wiem kto mi co roku podpieprza wiązanki i znicze z grobu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 no z czegos musi byc na nowe turbo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 I znowu najebany bogusz idź dziśo w piwnicy pisprzataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 To weź przystopuj bo nie dotrwasz do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi