Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostałem odpowiedź w sprawie tego audi A5:

--

Witam,

Mogę sprzedać samochód, bo teraz i przeniósł się w London i muszę jazdy samochodem po prawej stronie. Cena jest ostateczna i nie trzeba płacić inne podatki lub obciążenia samochodu. Samochód jest zarejestrowany w Niemczech, kupiłem samochód w Polska. Pracowałem tam. Wszystkie dokumenty są w porządku, bezobciążeń i podatków do zapłaty, zarejestrowany w imię moje, silnik, ciało i wszystko conie jest doskonały.

Jeśli zdecydujesz się kupić samochód musisz opcji :

1. Możesz przyjść tu w London samolotem i wziąć samochód osobiście. Dam ciadres, pod którym samochód się znajduje i można przyjść i sprawdzić go, będziemy się dokumenty na lokalnym posterunku policji i po tym możesz prowadzić samochód w swoim kraju. Samochód i dokumenty są ok, dzięki czemu można prowadzić samochódbezpiecznie z powrotem.

2. Możemy użyć company.In Escrow tym przypadku transportu i rejestracji tego pojazdubędzie z nimi. Z firmy escrow można zobaczyć i przetestować samochód przed podjęciem decyzji. Masz 3 dniowy okres kontroli za to wszystko i max. 500 km do prowadzenia samochodu w kraju i podjąć decyzję. W okresie kontroli można wziąćsamochód na zaufanych mechaników do kontroli silnika i nadwozia.

W ten sposób będzie to zrobione z escrow:

-Będę zostawić samochód w firmie powierniczej.

-Firma kontroli wszystkich dokumentów, aby zapewnić, że wszystko jest w porządku i prawnych przed wydaniem samochodu.

-Przed wszystkich prawnych kontrole są wykonywane, firma skontaktuje się ze wszystkimi szczegółami transakcji i kroki, które muszą być przestrzegane w celu uzyskania samochód w domu.

Jeśli możesz napisz do mnie po angielsku, bo w translatory odpowiedzi na Twoje pytania.

Dzięki,

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dostałem odpowiedź w sprawie tego audi A5:

--

Witam,

Mogę sprzedać samochód, bo teraz i przeniósł się w London i muszę jazdy samochodem po prawej stronie. Cena jest ostateczna i nie trzeba płacić inne podatki lub obciążenia samochodu. Samochód jest zarejestrowany w Niemczech, kupiłem samochód w Polska. Pracowałem tam. Wszystkie dokumenty są w porządku, bezobciążeń i podatków do zapłaty, zarejestrowany w imię moje, silnik, ciało i wszystko conie jest doskonały.

Jeśli zdecydujesz się kupić samochód musisz opcji :

1. Możesz przyjść tu w London samolotem i wziąć samochód osobiście. Dam ciadres, pod którym samochód się znajduje i można przyjść i sprawdzić go, będziemy się dokumenty na lokalnym posterunku policji i po tym możesz prowadzić samochód w swoim kraju. Samochód i dokumenty są ok, dzięki czemu można prowadzić samochódbezpiecznie z powrotem.

2. Możemy użyć company.In Escrow tym przypadku transportu i rejestracji tego pojazdubędzie z nimi. Z firmy escrow można zobaczyć i przetestować samochód przed podjęciem decyzji. Masz 3 dniowy okres kontroli za to wszystko i max. 500 km do prowadzenia samochodu w kraju i podjąć decyzję. W okresie kontroli można wziąćsamochód na zaufanych mechaników do kontroli silnika i nadwozia.

W ten sposób będzie to zrobione z escrow:

-Będę zostawić samochód w firmie powierniczej.

-Firma kontroli wszystkich dokumentów, aby zapewnić, że wszystko jest w porządku i prawnych przed wydaniem samochodu.

-Przed wszystkich prawnych kontrole są wykonywane, firma skontaktuje się ze wszystkimi szczegółami transakcji i kroki, które muszą być przestrzegane w celu uzyskania samochód w domu.

Jeśli możesz napisz do mnie po angielsku, bo w translatory odpowiedzi na Twoje pytania.

Dzięki,

Standardowa ściema :polew:

Opublikowano

Wlasnie mialem to wklejac, bo tez to dostalem :kox:

Opublikowano

nie miałem możliwości przyjechania już,sorry. w dodatku telefon mi się roztrzaskał na chodniku :/

a co do tego a5,zamierzacie się z tym cackać ?

Opublikowano

jakbym miał kasę i czas... jedyna możliwość jaką tutaj widzę to to, że gość podał cenę w funtach, wtedy jest w miarę ok

Opublikowano

Sciema jak nic , szkoda czasu :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: niestety nie dałem rady zawitać na spocie o 17 już musiałem wracać ;( a ;(le co się odwlecze to nie uciecze :cool1:
Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

Baner mogli walnac :>

Opublikowano

Baner mogli walnac :>

Pojebao mi się :decayed: nie ten wuntek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

patrz gdzie klepiesz pijanico :naughty:

Opublikowano

patrz gdzie klepiesz pijanico :naughty:

Czego tam.... można się pomylić... cisza już :decayed:

Opublikowano

:bry:

dzisiaj do 20:00 mam :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Kto się pisze na jakieś rowery ??? przy okazji jakiś bro rowerowy ... już nam prawka nie mogą zabrać :naughty:

Opublikowano

Kto się pisze na jakieś rowery ??? przy okazji jakiś bro rowerowy ... już nam prawka nie mogą zabrać :naughty:

Ja ale nie wiem kiedy
Opublikowano

a czemu zabrać nie mogą?! przepisy się zmieniły?

Opublikowano
  • Autor

tak a propos zabierania prawka :naughty: Nie posiada ktoś kogoś gdzieś kto ma do sprzedania skuter ( zwany kiblopędem ). Muszę kupić coś na dojazdy do pracy a czasami zalegają takie rzeczy po garażach .

Jakby co rower mam mogę się dołączyć :wink4:

Opublikowano

a czemu zabrać nie mogą?! przepisy się zmieniły?

Oczywiście... już o zeszłego roku nie mogą zabrać :decayed:

Opublikowano

Hejka, jak często i mniej więcej gdzie się spotyka Wrocławska "sekcja" A4 Klubu?

Opublikowano

Hejka, jak często i mniej więcej gdzie się spotyka Wrocławska "sekcja" A4 Klubu?

KOlego pierwszy post... zwijak rozwiń. Zapraszamy w niedzielę pod most milenijny na 18. Spotykamy się raz w tygodniu...