Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każde cabrio ma pussymagnet :naughty: Qurczak będzie rwał lachony :cool1:

taa plastikowe 16tki :polew: :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wybieracie sie w tym roku do http://www.audi80.pl/iii-vag-meeting-bielawa-vt51244.htm

i jeszcze tutaj http://www.audi80.pl/v-vag-nysa-4-5-czerwca-2011-vt51243.htm

jak tamtego roku śmigamy ekipą audi 80 także jak ktoś ma ochotę się wybrać :)

Opublikowano

spoko, i tak nie wiem, czy auto będzie u mnie do następnego przeglądu :wink4: ma być B6 bez dachu :gwizdanie:

Tylko mi nie mów że kupisz gejowóz :gwizdanie:

Myślę nad tym jeszcze :gwizdanie:

Będę miał jeszcze w życiu czas na kombii w dieslu :polew:

Opublikowano

spoko, i tak nie wiem, czy auto będzie u mnie do następnego przeglądu :wink4: ma być B6 bez dachu :gwizdanie:

Tylko mi nie mów że kupisz gejowóz :gwizdanie:

Myślę nad tym jeszcze :gwizdanie:

Będę miał jeszcze w życiu czas na kombii w dieslu :polew:

Nie lepiej kupić PB i zrobić z niego kuchenkę gazową :polew: :polew: :polew: gaz to zło a jedynie gdzie można go stosować tow butli turystycznej :kox:

Opublikowano

wiesz, na moje warunki studenckie gaz to zbawienie, bo płacę koło 27zł za 100km nie oszczędzając auta... wszystko idzie ze stypendium i z tego, co uzbieram na korkach :wink4: ale teraz jest najlepszy czas na zakup czegoś mniej rozsądnego, jak RS4 (na które mnie nie stać :wallbash:) lub jakiegoś cabrio. Chce zostać przy audi, z wiadomych chyba dla nas względów, a tu niestety pola do popisu nie ma

Opublikowano
  • Autor

zostaje jeszcze S2 coupe :naughty: mały , szatański i z dobrym wypasem :decayed:

Opublikowano

fura :kox: ale potrzeba coś poniżej 10 lat... ale spoko, do tego jeszcze trochę czasu, trza więcej siana nazbierać. chociaz chodzi mi po głowie B6 bez dachu... jako 5. auto w domu :decayed:

Opublikowano

b6 w cabrio to niezły lans... :decayed:

Opublikowano

ta.... :decayed:

Opublikowano

no co?! :co:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 15:55_________________________________________________pamiętacie, na spocie ktoś mówił, że niemcy się z nas śmieją jak widzą oznaczone wkłady lusterek bocznych taką pomarańczową ramką z numerem jakimś tam. Dzisiaj rano widziałem mondeo z tak oznaczonymi kołpakami :polew: ciekawe, co na to niemcy powiedzą?!?!

Opublikowano

no co?! :co:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 15:55_________________________________________________pamiętacie, na spocie ktoś mówił, że niemcy się z nas śmieją jak widzą oznaczone wkłady lusterek bocznych taką pomarańczową ramką z numerem jakimś tam. Dzisiaj rano widziałem mondeo z tak oznaczonymi kołpakami :polew: ciekawe, co na to niemcy powiedzą?!?!

U nas wszystko kradną skurwiele

Opublikowano

widziałem też studenta pod polibudą, który wysiadał z nowej Panamery. kto mnie przekona, że sam na nią zarobił?!

Opublikowano
  • Autor

Poszedł na polibudę bo przekalkulował wszystko :naughty: ogarnął rynek poznał tamtejsze studentki , wziął kredyt na firmę i zaczął kupczyć ich ciałem . Na 3 roku kupił panamerę bo wstyd mu już był jeździć 1,5 roczną E-klassą .

Grunt to mieć pomysł na biznes :evil:

Opublikowano

qrczak się pytał czy chlejemy jutro :wink4: nareszcie ... ? :cool1:

Opublikowano

qrczak się pytał czy chlejemy jutro :wink4: nareszcie ... ? :cool1:

My może i chlejemy :gwizdanie:

Opublikowano

panowie,zna może ktoś tą firmę http://www.autab1.pl/ ?

potrzebuje przerobi auto dla syna na kategorie B1,podobno zajmuje im to 3-4godz.,ale nie wiem,czy to nie jakieś przekręty :mysli:

Opublikowano

panowie,zna może ktoś tą firmę http://www.autab1.pl/ ?

potrzebuje przerobi auto dla syna na kategorie B1,podobno zajmuje im to 3-4godz.,ale nie wiem,czy to nie jakieś przekręty :mysli:

Jak to przerabiają na B1 ??

Opublikowano

aha :wink4:

Opublikowano

aha :wink4:

Pojawisz się na spocie czy nie ?

Opublikowano

Napisałem ,że ja teraz poruszam się passatem b3... który służy jako wół do pracy.Kompletnie nie dbam o nie,te auto nigdy felg nie widziało... dlatego mi wstyd.

Już wolę rowerem przyjechać,bo nowe opony sobie kupiłem :decayed: