Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tydzień pod Mostem Milenijnym (mapka w pierwszym poście), niedziela godzina 18:00 :hi:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 11:23_________________________________________________heh, równocześnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 11:24_________________________________________________zrobi się cieplej to i na jakiegoś grylla się będzie można wybrać na rowerkach. Kiedyś była fajna miejscówka w Domasławiu, nad jeziorkiem, ale teraz tam obwodnica w okolicy powstała i nie wiem, w jakim stanie się jeziorko uchowało. Nie polecam kąpieli :naughty:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany, DW325** kogo to mijałem dzisiaj na zjeździe z dobroszyckiej w kierunku Twardogóry? Jechałem służbowym sprintkiem, za późno dojrzałem rameczki... Pozdro dla kierownika :)

Opublikowano

Pany, DW325** kogo to mijałem dzisiaj na zjeździe z dobroszyckiej w kierunku Twardogóry? Jechałem służbowym sprintkiem, za późno dojrzałem rameczki... Pozdro dla kierownika :)

Panie to nie tutaj na plac po okulary jechać. :decayed:
Opublikowano

W tamtym odpowiedniejszym dziale się raczej inne województwo odzywa, a tutaj pewnie szybciej się znajdzie winowajca ;) muszę się kiedyś do Was na spota wybrać, bo najbliżej w sumie... Raz zimą byłem, ale pare minut przed 18 i nikogo nie zastałem, więc się zmyłem do domu...

Opublikowano

Panie to nie tutaj na plac po okulary jechać. :decayed:

Pisać tutaj wszystko, niczego się nie bać... a nie będziecie się rozdrabniali na wątki... jak wiecie tamten wątek opanowały krawaty.... My tworzymy swój świat... elitarny świat :decayed: Nawet jak ktoś piardnie to pisać :cool1:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________

W tamtym odpowiedniejszym dziale się raczej inne województwo odzywa, a tutaj pewnie szybciej się znajdzie winowajca ;) muszę się kiedyś do Was na spota wybrać, bo najbliżej w sumie... Raz zimą byłem, ale pare minut przed 18 i nikogo nie zastałem, więc się zmyłem do domu...

Zapraszamy. Koniecznie musisz się pojawić.

I obowiązkowo na klubowym wyjściu na picie również musisz być. [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 21:35_________________________________________________ :hi: :hi:

Co tu taka cisza ?

Opublikowano

Hejka, jak często i mniej więcej gdzie się spotyka Wrocławska "sekcja" A4 Klubu?

KOlego pierwszy post... zwijak rozwiń. Zapraszamy w niedzielę pod most milenijny na 18. Spotykamy się raz w tygodniu...

Kurde, umknał mi ten szczegół :)

OK, teraz już wiem, jak będę w PL i we Wrocławiu to się postaram przedstawić :)

Opublikowano

Hejka, jak często i mniej więcej gdzie się spotyka Wrocławska "sekcja" A4 Klubu?

KOlego pierwszy post... zwijak rozwiń. Zapraszamy w niedzielę pod most milenijny na 18. Spotykamy się raz w tygodniu...

Kurde, umknał mi ten szczegół :)

OK, teraz już wiem, jak będę w PL i we Wrocławiu to się postaram przedstawić :)

Czekamy... z miłą chęcią rzucę okiem na Twojego BKN-a

Opublikowano

Jeśli chodzi o wyjście, to będziemy myśleć na spocie, jak tylko uda mi się pojawić :) częściej żonka się we Wro pokazuje autem, bo szkoła, ja w tym czasie siedzę z maluchem, ale czasem również się przejadę, jak małego sprzedam babci ;) więc myślę, że ten temat się obgada na miejscu :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o wyjście, to będziemy myśleć na spocie, jak tylko uda mi się pojawić :) częściej żonka się we Wro pokazuje autem, bo szkoła, ja w tym czasie siedzę z maluchem, ale czasem również się przejadę, jak małego sprzedam babci ;) więc myślę, że ten temat się obgada na miejscu :)

:good: :good:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:bry:

Ja się już do spania zbieram a ten dopiero się pojawia na forum i wita :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bo w końcu mam chwilę wolnego :gwizdanie:

Opublikowano

bo w końcu mam chwilę wolnego :gwizdanie:

:cool1:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 21:37_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Co tu taka cisza ? Nic się nie dzieje na mieście ?

Opublikowano

narazie nic... Panowie, chciałem ogarnąć skrzynię w parówie. Rzecz w tym, że ponoć bardzo powoli puszcza olej i czuję na drążku, że coraz ciężej wchodzą biegi i czasem czuć, że mu tego oleju brakuje. Dałbym radę ogarnąć to sam (z pomocą Was) czy szukać jakiegoś serwisu?! Chcę to uszczelnić i zalać nowym, gęstszym olejem (w dziale technicznym twierdzą, że to pomaga). Ewentualnie, ktoś z Was mógłby pomóc?![br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 10:18_________________________________________________co za pogoda, sąsiad właśnie rozwalił A8 4.2 :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Nie wiem jak Wy ale ja już piję... w końcu butelkowa pogoda.

Opublikowano

Ja jutro piję, bo Józef w domu, poza tym awans dostalem :kox: teraz nawet o browarze nie myślę, za 4 godziny do pracy jadę...

Opublikowano

Ja jutro piję, bo Józef w domu, teraz nawet o browarze nie myślę, za 4 godziny do pracy jadę...

Nie ma picia :decayed: bo później co drugi będzie na kacu i na spota nie zajedzie :decayed: