Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

Zdawać mi relację co tam się wczoraj działo na spocie :)

Nie wiem byłem u rodziców na wichurze dożynki były : zespół ludowy pieśni i tańca ,wesołe miasteczko, wata cukrowa w sześciu kolorach i wiele innych atrakcji :good:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdawać mi relację co tam się wczoraj działo na spocie :)

Nie wiem byłem u rodziców na wichurze dożynki były : zespół ludowy pieśni i tańca ,wesołe miasteczko, wata cukrowa w sześciu kolorach i wiele innych atrakcji :good:

To maluchy miały radochę :good: Ty pewnie też :polew:

Opublikowano
  • Autor

postali pogadali pośmiali się i się rozjechali generalnie ok :good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

kiedy kurak wraca z obcych landów ?

Opublikowano

Dzisiaj poczta przyszly papiery wszystkie ktore zgubilem, oczywiscie portfel ktos sobie zaje.al :decayed: Najlepsze to , ze zostaly wyslane w tym samym dniu co zgubilem 7.09, a doszly dopiero dzisiaj z Wroclawia :shocked:

Opublikowano

Dzisiaj poczta przyszly papiery wszystkie ktore zgubilem, oczywiscie portfel ktos sobie zaje.al :decayed: Najlepsze to , ze zostaly wyslane w tym samym dniu co zgubilem 7.09, a doszly dopiero dzisiaj z Wroclawia :shocked:

ale masz szczęści :decayed: Portfel yeabać najważniejsze dokumenty.

Opublikowano
  • Autor

zacząłeś juz wyrabiać nowe papiery ? :naughty:

Opublikowano

Juz czekam na nie wlasnie, w tym tyg ma byc prawko i dowod rejestracyjny :polew: Niby powinienem oddac to co przyszlo, ale ja wiem :gwizdanie:

Opublikowano

Ja kiedyś zgubiłem cały portfel to gościu przywiózł mi pod dom, nawet kasa nie zginęła ok 200zł, kasę mu całą dałem za fatygę i podziękowałem. Są jeszcze uczciwi ludzie. A znowu koleś zgubił to zanim się zorientował i zaczął dzwonić zastrzec karty to już miał ileś nieudanych prób podjęcia gotówki z bankomatów.

Opublikowano

Juz czekam na nie wlasnie, w tym tyg ma byc prawko i dowod rejestracyjny :polew: Niby powinienem oddac to co przyszlo, ale ja wiem :gwizdanie:

nie oddawaj - jak zabiorą Ci prawko za pkt to będziesz miał drugie :decayed:

Opublikowano

nie oddawaj - jak zabiorą Ci prawko za pkt to będziesz miał drugie :decayed:

Dlatego ja bym tak szybko nowych nie wyrabiał -jakie jest prawdopodobieństwo że będziesz miał kontrole chyba że będziesz miał brudną tylnią rejestracje :polew:
Opublikowano

Za późno i tak, nowe papiery wyrabiałem dla bezpieczeństwa ( c**j wie na kogo trafisz ) na drugi dzień, a, że dokumenty zostały wysłane tego samego dnia to szok, po 17 zgubiłem dokumenty, i tego samego dnia zostały wysłane, przykre troche, że dokumenty wysłane 7.09 dochodzą 15 km dalej dnia 13.09 :shocked: j**ana poczta polska ...... tak czy tak, spoko, że przyszły, będę miał 2 komplety, a co za c**j wiął portfel :decayed: i domalował mi wąsik i rogi na prawo jazdy :wallbash::polew:

Opublikowano

właśnie wróciłem. 8 dni w pełnym słońcu :beach: , więc teraz wyglądam prawie jak :black:

Hornet - pogadam ze szwagrem, czego tak drogo

Opublikowano

właśnie wróciłem. 8 dni w pełnym słońcu :beach: , więc teraz wyglądam prawie jak :black:

Hornet - pogadam ze szwagrem, czego tak drogo

Możesz gadać. Już dawno na aucie siedzi i robi robotę. [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 23:42_________________________________________________

chyba że będziesz miał brudną tylnią rejestracje :polew:

Dwa razy się czepiali tej rejestracji skurczybyki jedne :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

właśnie wróciłem. 8 dni w pełnym słońcu :beach: ,

siema czarnuchu ! :naughty:

Opublikowano

aż tak źle ze mną nie jest :decayed:

http://www.youtube.com/watch?v=K8RjGdeIvM4

dobry mudzin, z Afrika :black:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 14:32_________________________________________________zajechał kurczak i nastała cisza :disgust:

Opublikowano

Dopiero zjechałem do domu... jestem wywalony jak bezpiecznik po siatkówce :good: W końcu sezon się zaczął :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie widzę Ciebie skaczącego pod siatką :decayed: pewnie naoglądałeś się znowu w telewizji ochlałeś sie i teraz nie masz siły :tongue4:

Opublikowano

nie widzę Ciebie skaczącego pod siatką :decayed: pewnie naoglądałeś się znowu w telewizji ochlałeś sie i teraz nie masz siły :tongue4:

Zapraszam na boisko :gwizdanie: 3 lata w AZS grałem :gwizdanie: 20kg temu :polew:

Jetem właśnie zły bo nie widziałem wczoraj meczu (całego tylko 1 set) ale będą powtórki na polsacie sport :)