Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto dzisiaj jest pod MM ?

P.S. Ma ktos moze scrackowanego VAG-COMa ? Ja nie moge sobie poradzic ;(

Szkoda że nie wpadniesz pogadać.

A czy napisalem, ze mnie nie bedzie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto dzisiaj jest pod MM ?

P.S. Ma ktos moze scrackowanego VAG-COMa ? Ja nie moge sobie poradzic ;(

Szkoda że nie wpadniesz pogadać.

eee w środę był na szybkim spocie... jeszcze na piwo musi wyjść i będzie jak rodzina :polew: :polew:

Opublikowano

To i ja zawitam dzisiaj :)

Opublikowano

Nie no to i ja wpadne na godzinke choć nie mam dzisiaj czasu.

Opublikowano

Qrczak - jestem krewny nrowara :good:

Dogadałem się ze szwagrem i tuż przed 22:00 odebrałem sprężarkę :evil: Jutro wlatuje na auto jak tylko ogarnę się z robotą rano. Cena miała być niska a była normalna rynkowa ale przeważyło, iż to szwagier kurczaka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W przyszłą sobotę może zorganizujemy się na jakiegoś browarka ???Wpisywać się na listę. Organizacja wcześniej, żebyście nie płakali że za późno się mówi... jak ktoś z tygodniowym wyprzedzeniem nie potrafi sobie zaplanować to już nie wiem......

• Hornet

[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 23:54_________________________________________________ :hi: :hi:

Opublikowano

Wpisuje sie na liste, Piotrek - e9matic . Jak to bylo w Nic Smiesznego "Zawsze drugi..." :evil:

Opublikowano

POtrzebuję kierowcę i samochód na 1h SPRAWA PILNA

Opublikowano

Gdzie dokad skad ?

Opublikowano

Gdzie dokad skad ?

PW[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 10:30_________________________________________________

Gdzie dokad skad ?

Dzięki wielkie !!!

Opublikowano
  • Autor

Karol podjechałem do kolegi którego pytałem sie o sprężarkę klimy w srode czy czwartek na naszym mini spocie :naughty: Zamówił ją w ciemno i miała być dzisiaj o 19 dobrze ze wpadłem i odkręciłem całość ... z nim nie ma żartów jakbym zamówił dla jaj merca s-klasse to tez by mi sprowadził na słowo :kox:

Opublikowano

Karol podjechałem do kolegi którego pytałem sie o sprężarkę klimy w srode czy czwartek na naszym mini spocie :naughty: Zamówił ją w ciemno i miała być dzisiaj o 19 dobrze ze wpadłem i odkręciłem całość ... z nim nie ma żartów jakbym zamówił dla jaj merca s-klasse to tez by mi sprowadził na słowo :kox:

Musisz śledzić wiadomości..... sprężarka już jest i dzisiaj wleci do auta ( jak obrobię się zrobią) a najpóźniej jutro.

Opublikowano
  • Autor

dopiero z rana przeczytałem :wink4:

Opublikowano
:hi: Co tu tak od wczoraj pusto, nikogo nie ma ?
Opublikowano

może zapili :polew:

Opublikowano

ja się dopiero szykuję...

do urlopu i zapicia ;-)

Opublikowano

do urlopu i zapicia ;-)

Z powrotem masz b5?
Opublikowano

do urlopu i zapicia ;-)

Z powrotem masz b5?

nie, b6

musimy się spotkać, żeby wyjaśnić o co chodzi, bo i się kiedyś wydawało, że jest jedno forum.. :-)

Opublikowano

Panowie mam nową kabinówkę Manna z węglem do sprzedania. Zaszła mała pomyłka przy wysyłce i dostałem dwie kabinówki, szkoda to odsyłać. Kabinówka oryginalna kupiona od dzika z forum. Podrzucę na spot lub gdzieś na miasto przy okazji. Pasuje do Passata B5 przedlifta, Audi A4, Audi 80 Cena 48zł

Kontakt 792-486-472

Damian

Opublikowano

do urlopu i zapicia ;-)

Z powrotem masz b5?

nie, b6

musimy się spotkać, żeby wyjaśnić o co chodzi, bo i się kiedyś wydawało, że jest jedno forum.. :-)

Tam na wzgórzu andersa były spoty klubu audia4clubeu a pod mostem milenijnym są spoty audia4club.pl
Opublikowano
  • Autor

Pany jest do wziecia modeo 2000 rok po strzale latarnią w prawą strone 2 jaśki wybite . Jakby ktoś był zainteresowany to dowiem sie szczegółów . Cena na pewno będzie atrakcyjna bo kolega zamienił punkty z promocji WRD na rower :wink4: