Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale stare żarniki działają ok :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo robione w nocy bez lampy :gwizdanie:

To też robiłem w nocy bez lampy :decayed:

DSC_0058.jpg

DSC_0054.jpg

Opublikowano
  • Autor

i u Ciebie światło oświetlające budynki jest oczywiście śnieżnobiałe :polew: Jak latarnia wali na pomarańczowo to choćbyś sie zesrał i rozmazał to na zdjęciu nie wyjdzie białe :decayed:

No ale stare żarniki działają ok :gwizdanie:

zobacz że w momencie przekręcenia wtyczki na żarniku masz ponadpalane miejsca. Na nowych żarnickach ich niema więc połączenie jest słabsze. Przerabiałem to już u siebie.

Opublikowano

Nie nie nie Maćku... Miałem to samo u siebie. Zamówiłem nowe HIDy, bo mi się jeden przepalił. Wsadziłem dwa nowe HIDy - jeden skakał jak u Wojtasa. Przekładałem z lampy do lampy - zawsze skakał ten sam. Zamówiłem inny komplet - świecą dwa pięknie, żadnych podskoków. Po prostu żarnik j**nięty. Wojtas reklamuj. Karolu, nie żebym był złośliwy, ale kilka stron wcześniej pisaliśmy o tym, że najlepsze zabezpieczenie dla lakieru na zimę przed solą to nie żadne woski, tylko naturalny kurz i błoto :naughty:

Panowie a propo spotów... Takie moje zapytanie i propozycja. Przyjeżdżam do Polski 19 grudnia na święta i sylwestra, a że spoty są w neidziele... 25 jest niedziela - w święta to wiadomo, że się żaden nie ruszy, potem niedziela wypada w nowy rok - nikt nie będzie w stanie... Może by tak zrobić raz wyjątek i spotkać się przed wigilią w któryś dzień, podzielić kawałkiem opłatka, jakiegoś "karpika" utopić... Co myślicie? :gwizdanie: PODKREŚLAM, że to tylko propozycja i nie kryję, że chciałbym bardzo się zjawić, tym bardziej, że nie wiem kiedy następny raz przyjadę do ojczyzny... Może w końcu horneta poznam :evil:

Opublikowano

Maciek za dwa tygodnie, umyłbym dokładnie furę i zrobilibyśmy jakąś małą sesje. W tym tygodniu nie dam rady, zajęcia... :thumbdown: Może nawet założę prosięta... :kox:

Opublikowano
  • Autor

no problem daleko do mnie nie masz. Możemy wyskoczyć na factory tam jest taka fajna futurystyczna ścianka kozacka na tło :wink4: Swojej też bym coś w koncu pstryknął jakieś foty. Za 2 tygodnie powinienem mieć 1 zmianę.

Opublikowano

Nie nie nie Maćku... Miałem to samo u siebie. Zamówiłem nowe HIDy, bo mi się jeden przepalił. Wsadziłem dwa nowe HIDy - jeden skakał jak u Wojtasa. Przekładałem z lampy do lampy - zawsze skakał ten sam. Zamówiłem inny komplet - świecą dwa pięknie, żadnych podskoków. Po prostu żarnik j**nięty. Wojtas reklamuj. Karolu, nie żebym był złośliwy, ale kilka stron wcześniej pisaliśmy o tym, że najlepsze zabezpieczenie dla lakieru na zimę przed solą to nie żadne woski, tylko naturalny kurz i błoto :naughty:

Panowie a propo spotów... Takie moje zapytanie i propozycja. Przyjeżdżam do Polski 19 grudnia na święta i sylwestra, a że spoty są w neidziele... 25 jest niedziela - w święta to wiadomo, że się żaden nie ruszy, potem niedziela wypada w nowy rok - nikt nie będzie w stanie... Może by tak zrobić raz wyjątek i spotkać się przed wigilią w któryś dzień, podzielić kawałkiem opłatka, jakiegoś "karpika" utopić... Co myślicie? :gwizdanie: PODKREŚLAM, że to tylko propozycja i nie kryję, że chciałbym bardzo się zjawić, tym bardziej, że nie wiem kiedy następny raz przyjadę do ojczyzny... Może w końcu horneta poznam :evil:

1. brud najlepiej zabezpiecza przed solą a tej jeszcze nie ma...

2. jest tak brudne że przy wsiadaniu się uwalam

3. Jestem ZA śledzikiem :kox:

Opublikowano

:hi:

ja też chętny na świątecznego spota :good:

Opublikowano

:hi:

ja też chętny na świątecznego spota :good:

ale my tam będziemy wódkę pili a Ciebie pijącego ten trunek jeszcze nie widziałem..... :gwizdanie:

Opublikowano

oj to ja się zastanowię... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

uwaga podnoszę się z wyra ... :disgust:

zaleciało mi tu z forum jakimś alkoholem :gwizdanie: może przed świętami zrobimy jeszcze wypad na jakąś pizzę ?

Opublikowano

uwaga podnoszę się z wyra ... :disgust:

zaleciało mi tu z forum jakimś alkoholem :gwizdanie: może przed świętami zrobimy jeszcze wypad na jakąś pizzę ?

Na śledzia a nie na pizze :)

Opublikowano

Wódeczka zagryzana samym śledziem i nic więcej na stole -jestem pierwszy na liście :drool: :drool: :drool:

Opublikowano

Wódeczka zagryzana samym śledziem i nic więcej na stole -jestem pierwszy na liście :drool: :drool: :drool:

Możesz być 2gi ponieważ 1sze miejsce już jest zajęte :decayed::kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Gniady ja wpadam do Ciebie dzisiaj ok 21 po książkę jak masz czas

Opublikowano

kierunki dotarły :gwizdanie:

kaskę dostałem od Żołnierza i Konrada (Clinque)

Opublikowano
  • Autor

odemnie dostaniesz na spocie albo jak wrzucisz mi dane do przelewu na PW

Gniady ja się nie porobię z czasem będę jutro dzwonił i się ustawimy :kwasny:

Opublikowano

ale my tam będziemy wódkę pili :gwizdanie:

Czyli muszę oznajmić Andrzelice, że będzie musiała czarną prowadzić... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Może czarna nie będzie piła i wyjdzie o własnych siłach :wink4:

Opublikowano

Czarna (czyt. Audi) mnie musi zawieźć do domu, a kto będzie kierował, jak hornet już o wódce wspomina?