Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

No comment... Dobra, to jak horneta nie ma, to będzie balaś i inne tego typu trunki, co wrzucał fotki tutaj że moczy w nich morde :evil: :evil: :evil: może to go zmobilizuje... :polew: :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

No comment... Dobra, to jak horneta nie ma, to będzie balaś i inne tego typu trunki, co wrzucał fotki tutaj że moczy w nich morde :evil: :evil: :evil: może to go zmobilizuje... :polew: :polew:

:mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

znowu mi sie komputer posypał ... coś nie mam szczęścia w tym roku do elektroniki :wallbash:

Opublikowano

znowu mi sie komputer posypał ... coś nie mam szczęścia w tym roku do elektroniki :wallbash:

Komputer działa jak właściciel go obsługuje..... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tu nie pada software tylko hardware. Muszę chyba zainwestować w dobrą listwę antyprzepięciową czy coś.

Opublikowano

tu nie pada software tylko hardware.

aaaaa

U mnie też padł....wczoraj mnie tak 6ka zaczęła napierdzielać, że głowa mała... dzisiaj jestem spuchnięty jak nie wiem co.... jadę zaraz z nią do zębologa.

Opublikowano
  • Autor

i kupa hajsu pójdzie w zęba

Opublikowano

i kupa hajsu pójdzie w zęba

albo wyleci. W końcu to 6ka i tak w planach była do wywalenia ponieważ przeszkadza innym.

Opublikowano

hej koledzy mam pytanko znacie / możecie polecić jakieś miejsce we Wrocławiu w którym mógł bym porządnie :good: zregenerować przekładnie kierowniczą ?

Opublikowano
  • Autor

Żuk sołtysowicka 62 [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 12:37_________________________________________________no i komp działa ... złośliwość rzeczy martwych :disgust:

Opublikowano

Wyrok zapadł..... antybiotyk a w sobotę chirurg wywali 6kę i zaszyje dziąsło. Więc plany się pozmieniały co do weekendu i nie mogę pić :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

odkazić trzeba :decayed:

Jednak HDD sie posypał już jestem na nowym hdd i na nowym systemie :naughty: uwielbiam tą świeżą łąkę po reinstalacji windy :cool1:

Opublikowano

Wyrok zapadł..... antybiotyk a w sobotę chirurg wywali 6kę i zaszyje dziąsło. Więc plany się pozmieniały co do weekendu i nie mogę pić :wallbash:

Po co Ci antybiotyk ?
Opublikowano

Patrzcie go. Najpierw miał być w innym miejscu Polski, teraz zębolog... Jak zobaczy na spocie butelke z balasiem, to sam sie przyssie :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

boi sie że go upijesz :gwizdanie:

Opublikowano

Macie może jakieś dojście do taniego spirytu ? :naughty: Potrzebuje do cytrynówki :>

Opublikowano

Patrzcie go. Najpierw miał być w innym miejscu Polski, teraz zębolog... Jak zobaczy na spocie butelke z balasiem, to sam sie przyssie :kox: :kox:

Jak widać plany się zmieniają... Nic nie robię tylko śpię i biorę leki. Przykro mi ale nie dam rady pić w sobotę. Za to później to sobie odbiję.

BTW miałem pić gdzie indziej :polew: :polew:

Tu foto jak już trochę zbiłem opuchliznę :kwasny:

Zdj_cie0116.jpg

Opublikowano

Ale my w sobotę nie pijemy, tylko w niedziele pod mostem... :D Tzn tam spot, a gdzie się wypije to się zobaczy :) ja na sobotni wieczór mam inne plany... :tongue4:

Opublikowano

hej koledzy mam pytanko znacie / możecie polecić jakieś miejsce we Wrocławiu w którym mógł bym porządnie :good: zregenerować przekładnie kierowniczą ?

Ja robiłem kiedyś w Mirkowe, pod Wrocławiem (wyjazd na Warszawę, po prawej stronie).

Opublikowano

Witam

"Inicjatywa obywatelska przeciwko podwyżkom cen paliw - blokowanie stacji benzynowych"

Ktoś coś wie na ten temat??

Jest coś organizowane we Wrocku??

pozdrawiam