Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe czy dużo macie ludzi z anglii ?? w sierpniu obowiązkowo stawie się na spocie we wrocku z moją lewostronną a4 :> :> :tongue4: w końcu kiedyś trzeba dom odwiedzić , pozdro

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może i ja zawitam pod Milenijnym w następną niedzielę skoro tak dużo ludzi przyjeżdża. Dużo Was dzisiaj było? ;)

Opublikowano

Witam, bylem jakies 15 min po 18 przy hali orbita tam pod mostem milenijnym i widzialem pare aut w tym jeden audi wiec tylko luknełem i odjechałem bo zgupiałem czy to tam. W przyszłą niedziele przyjade tam, bo z tego co widza na tej mapie zamieszczonej to dobzre trafiłem tam pod hale orbita. :embarrassed:

Opublikowano

sorka Panowie ale nie dotarlem, "zdrowie" mi nie pozwoliło :naughty:

Opublikowano

ale z Was łupki! :polew: spocik sie odbyl bylo 5 autek ale po 19 pojechalismy na tor a na torze bylo jeszcze 6 OOOO :naughty:

ŻAŁUJTA!!!!!!!!!!!!

sorka Panowie ale nie dotarlem, "zdrowie" mi nie pozwoliło :naughty:

i Panie :chytry:

Opublikowano

Tak i Panie :gwizdanie:

Opublikowano

Tak i Panie :gwizdanie:

no i zeby mi to bylo przedostatni raz :polew:

Opublikowano

no lol wydawało mi sie ze to spot audi :mysli:

Opublikowano

no lol wydawało mi sie ze to spot audi :mysli:

no bo to byl spot audi juz Ci wymieniam jakie autka byly:

A6 C4 mojej milości :naughty:, A6 C4 AVANT x 2, A3, 2 x Cabrio, A4 B5 AVANT x 2 :naughty: aaaa no i Koru swoja wypasiona A80 :naughty:

a Ty jakie tam auta widziałes???

w drodze ścislosci w tym terminie spotyka sie degeneracja w ktorej tez jest pare OOOO ale to nie AKP :tongue4:

my zawsze jestesmy na samym poczatku w takim zakolu, jak krzaki maja listki to moze nas nie byc widac i trzeba tam samemu zajechac w drodze ciekawosci :>

za tydzien bedzie bardzo malo ludzikow poniewaz ekipa Wro wybiera sie na zlot do Kronach w czwartek w nocy, powrot jest przewidziany na niedziele wieczor ale o ktorej to nie wiem i watpie ze po takiej trasie i przebojach nocnych ktos bedzie mial sily zajechac na spota pod MM :polew:

Opublikowano

Ja tam widzialem jedne audia byłem 15 min po 18tej. Przyjechałem tam swoja A4 B6 Avant Gratanatową. Może ktoś mnie widział. A mówisz że gdzie jedziecie? do Kronach? to miejscowość ?? 24. maja skończył sie zlot europejski VW i audi w austrii. Ja mam nadzieje ze w przyszłym roku pojade. moze namówie pare ziomków z worcka aby tez jechali. A co do pytania to gdzie jedziecie na ten spot? Tak z ciekawosci pytam bo i tak sie nie zabiore bo mam pełne rece roboty w tym tygodniu ze masakra. Nawet niemam czasu na jakes balety pójsc :confused4:

Opublikowano

Jedziemy na zlot do Niemiec do miejscowości Kronach. Od piatku od 16 godz do niedzieli do 12 bedzie tam jubileuszowy zlot milosnikow AUDI z calej europy :dance:

Ale przed zlotem jedziemy do muzeum i fabryki AUDI w Ingolstadt :dance:

Niestety nie widział nikt Ciebie, moze za dwa tyg sie uda jak bedziesz mial ochote oczywiscie to zapraszamy, tylko tym razem pozadnie zwiedz parking i jego zakamarki :naughty: i poczekaj dluzej jak 15 min bo czasami ludziki zjezdzaja sie przed 19 :gwizdanie:

Opublikowano

No i opowiadajcie jak tam było na zlocie w niemczech ? :) co do niedzieli tego tygodnia to zapraszam, w końcu bym poznał wszystkich :)

Opublikowano

Jeśli znajdę chwilę to też podjadę :)

Opublikowano

witam !!!

na zlocie bylo miodzio, nasi zostali wyroznieni. Było 2 miejsce dla Heveliusza z AKP za jego V8 i dla kolegi z anglii za najdluzsza droge na zlot 1400 km w jedna strone :>

jest masa zdjec:

http://picasaweb.google.pl/gszymczuk/XXAudiTreffenKronach

http://www.sendspace.com/file/8edker

http://www.akp.toms001.superhost.pl/kronach2008/

http://cs1.kuznia.net.pl/kronach2008/

http://picasaweb.google.pl/MarekTKA/TkAudiNiemieckaWyprawa2008

beda jeszcze interesujace filmiki :naughty::kox:

Ogolnie zlot jest mega, naprawde zachecam wszystkim do wziecia udzialu w takim zlocie bo to sa wrazenia nie do zapomnienia :)

We Wrocławiu bylismu przed 19 i podjechalismy pod MM ale nikogo nie bylo :cool1:

meldujemy sie za to w ta niedziele w pelnym skladnie :naughty:

Opublikowano

Spoko, super fotki, ja dzisiaj tam zawitam tylko prośba , nie chowajcie sie ! :D:D jakiego auta mam szukac aby sie nie pomyslic przypadkiem, bo jak 2 tyg temy bylem bo tam przyjezdzaja tez jakies inne auta troche po tuningu itd inne marki itd itd itd:DD::D

Opublikowano

kurde, przegapilem to ze sie kilka osob jednak spotkalo pod MM, ale chyba i tak bym nie przybyl, przeciez wczoraj byl Kubica a potem POL-NIEM :>

Opublikowano

ludzie co sie z Wami dzieje???

w niedziele o godz 14 byl grill, nikogo nie bylo bo mecz i Kubica :angry: jesli dobrze widzialam i pamietam to najpierw Kubica spokojnie dojechal do mety po czym dopiero pozniej zaczal sie mecz :angry: ktory i tak zchrzanili :angry:

ja bylam na spocie i czekalam na Was pare chwil po czym pojechalam do domu i zobaczylam caly wyscig Kubicy

Dla chcacego nic trudnego, jak sie chce to na wszystko mozna znalezc czas!

Za tydzien znowu bedzie spot i jesli macie tylko pisac ze bedziecie to lepiej nie piszcie, bo ostatnio to sie tylko na checiach konczy!

AWE!

Opublikowano

obiecuję zameldować się u Was w sierpniu :th: :drunk:

Opublikowano

widze ze ciezko sie dogadac. Ja i alien bylismy na spocie od 18.00 do 19.30 aż, a o grilu nic niewiedzialem. na forum nic nie pisaliscie. NIUNIA o kótrej teraz w niedziele bedziecie ? o którj godzinie !!!! na wszelki wypadek napisze CI na priv wiadomosc mója komórke.

Opublikowano

widze ze ciezko sie dogadac. Ja i alien bylismy na spocie od 18.00 do 19.30 aż, a o grilu nic niewiedzialem. na forum nic nie pisaliscie. NIUNIA o kótrej teraz w niedziele bedziecie ? o którj godzinie !!!! na wszelki wypadek napisze CI na priv wiadomosc mója komórke.

gdzie staliscie???

ja bylam z chlopakiem zielona A6 : http://www.akp.toms001.superhost.pl/AEL

tak to auto wyglada

spot byl nie kompletny bo ludzie byli na tuningowisku :przebiegly:

w niedziele jestesmy od 18 czasem od 19 pod MM i NAS WIDAC!!!!

mnie teraz nie bedzie w niedziele bo siedze caly dzien w pracy, ale chlopaki beda na 10000...% :naughty:

tak wiec zapraszam