Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A RS to k**wa na wodę jeździ? 1,8T niech mu spali to samo co 2,0 to będzie gitara.

Nie wiem ile paliło 2.0 ... zaraz ale czego oleju czy paliwa ?

Nie wiem, jak to się ma w wersji bez doładowania, ale ja w ex B7 2,0TFSI lałem około litra na 1000mil, a znam auta, które wpierdalały litr na 700kilometrów... :facepalm: co lepsze, bez dyma, ten olej po prostu wyparowywał. A jeśli chodzi o spalanie benzyny, to obstawiam, że w mieście mu brała około 9,5-12 litrów, na trasie niżej jak 7,5 nie zszedł choćby nie wiem co. No chyba, że za tirem, albo na lawecie. Oczywiście bez urazy Emil, ale rozmawiamy o realiach.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To możliwe żebym objechał "solkę"? :eusathink: Mi się wydaje, że kierowiec pipa :whistling:

Bardzo możliwe. Powinieneś się domyślić dla jakiej grupy ludzi był produkowany ten model oraz jakie życie wiedzie taka honda w rękach gniewnego młodocianego. :naughty: Mam w swojej historii streetracingu jeden przypadek który będę pamiętał do końca życia: Jadąc z leśnicy lotniczą trafiłem na crx`a pod światłami na wysokości górniczej. Gdybym leciał audi nie podejmował bym nawet walki bo nie miało by to najmniejszego sensu. Cała rzecz w tym że leciałem moim limitowanym 88 konnym hujdajem :naughty:. Typ w crxie miał z tyłu 2 mugeny, opolskie klocki, diody, płomienie i całą resztę które obi miało w promocji łącznie z ławką działkowca na tylnej klapie. Gość 3 światła z rzędu dostawał takie baty że w końcu odpuścił. Niebieska aura za nim oczywiście została co potwierdza że 130 konna wrotka (kiedyś jeden z lepszych street killerów) miała już swoje najlepsze lata za sobą. :facepalm:

Gdyby ktoś szukał A4 1.8T lekko dłubniętej to dawajcie namiary na mnie. Powoli aczkolwiek niechętnie oswajam się z myślą że córkę trzeba za mąż wydać.

Opublikowano

To możliwe żebym objechał "solkę"? :eusathink: Mi się wydaje, że kierowiec pipa :whistling:

Bardzo możliwe. Powinieneś się domyślić dla jakiej grupy ludzi był produkowany ten model oraz jakie życie wiedzie taka honda w rękach gniewnego młodocianego. :naughty: Mam w swojej historii streetracingu jeden przypadek który będę pamiętał do końca życia: Jadąc z leśnicy lotniczą trafiłem na crx`a pod światłami na wysokości górniczej. Gdybym leciał audi nie podejmował bym nawet walki bo nie miało by to najmniejszego sensu. Cała rzecz w tym że leciałem moim limitowanym 88 konnym hujdajem :naughty:. Typ w crxie miał z tyłu 2 mugeny, opolskie klocki, diody, płomienie i całą resztę które obi miało w promocji łącznie z ławką działkowca na tylnej klapie. Gość 3 światła z rzędu dostawał takie baty że w końcu odpuścił. Niebieska aura za nim oczywiście została co potwierdza że 130 konna wrotka (kiedyś jeden z lepszych street killerów) miała już swoje najlepsze lata za sobą. :facepalm:

Gdyby ktoś szukał A4 1.8T lekko dłubniętej to dawajcie namiary na mnie. Powoli aczkolwiek niechętnie oswajam się z myślą że córkę trzeba za mąż wydać.

A Tyś co, z h*ja spadł?!

Opublikowano

Przeca on nie ma córy :decayed:

Dzwoniłeś pipku do Krzyśka czy łazisz po mieście i Cię ściemniają ??? (szczur)

Opublikowano

Wiem, że nie ma, ale na uj mu to żenić, chate niech stawia, co by było gdzie party robić, a nie myśli o zmianie furmany... No chyba, że hujdajem będzie latał, a hajs z córy na materiały, to zrozumiałe :wink: dziewczyny, pamiętacie, że za tydzień książe ląduje w tym pełnym kurw i złodziei :decayed: kraju i trzeba coś myśleć o jakims grilu czy cuś? :whistling:

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Nie mam pytań... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

1339522714_yugqta_500.jpg

Opublikowano
  • Autor

Moja srebrna córka z czterema kółkami na masce :wink: nie słyszałem nic o żadnym Krzyśku :grin:

Opublikowano

nie słyszałem nic o żadnym Krzyśku :grin:

:bicz:

Opublikowano

bry:hi:co tam dłubałeś u jacka a już wiem o jakim gratach mówiłęś do swojej a3 w celu większego buta

ile Maciek będziesz cenił za autko w razie jakby ktoś się pytał :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Dopierdzieliłem zaporowo 14 żeby mi jakieś flusie nie przyjeżdżały ze szwagrami na wycieczki. Realnie można z tej ceny sporo urwać. Ale to jak będzie klient konkretny.

Opublikowano
bry:hi:co tam dłubałeś u jacka a już wiem o jakim gratach mówiłęś do swojej a3 w celu większego buta

ile Maciek będziesz cenił za autko w razie jakby ktoś się pytał :whistling:

Ja już nic nie robię... chyba, że mnie poniesie coś :decayed: wczoraj wpadły nowe płyny i filtry.. paliwa był zawalony.... super paliwo mamy :grin:

Opublikowano

Jak poniesie cię melanż :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor
paliwa był zawalony.... super paliwo mamy :grin:

myślisz że czemu mówią na to gnojówka :naughty:

Opublikowano
A RS to k**wa na wodę jeździ? 1,8T niech mu spali to samo co 2,0 to będzie gitara.

Nie wiem ile paliło 2.0 ... zaraz ale czego oleju czy paliwa ?

Nie wiem, jak to się ma w wersji bez doładowania, ale ja w ex B7 2,0TFSI lałem około litra na 1000mil, a znam auta, które wpierdalały litr na 700kilometrów... :facepalm: co lepsze, bez dyma, ten olej po prostu wyparowywał. A jeśli chodzi o spalanie benzyny, to obstawiam, że w mieście mu brała około 9,5-12 litrów, na trasie niżej jak 7,5 nie zszedł choćby nie wiem co. No chyba, że za tirem, albo na lawecie. Oczywiście bez urazy Emil, ale rozmawiamy o realiach.

Oleju to jadło sporo bo 800 ml na 1500 km,ale to jak go katowałem w mieście.

Paliwa w mieście przy korkach to 14 litrów

Na trasie przy 110 km/h 7 litrów, załadowany cała rodzina 8 litrów.

Opublikowano

Witam Panowie :hi: właśnie wróciłem z trasy...rowerkiem yebłem 83km :decayed: jeszcze nie dawno po 40 chodzić nie mogłem :facepalm::grin:

Emay kup se rower :whistling: oleju nie jara, a tankujesz się wodą :naughty:

Opublikowano
Witam Panowie :hi: właśnie wróciłem z trasy...rowerkiem yebłem 83km :decayed: jeszcze nie dawno po 40 chodzić nie mogłem :facepalm::grin:

Emay kup se rower :whistling: oleju nie jara, a tankujesz się wodą :naughty:

Rower mam i do roboty nim dojeżdzam.

Gorzej gdy rodzine trzeba gdzieś zawieść, golfem matki to strach.

Opublikowano

To ten czerwony, którym wpadłeś na spota, jak ja byłem? Kozacki :decayed:

Opublikowano
To ten czerwony, którym wpadłeś na spota, jak ja byłem? Kozacki :decayed:

No ba sam go kupowałem. Czerwone ferrari. :grin:

Opublikowano
  • Autor

Ostatni komunikat. Ja z Ewą i Gniady z Ulą lecimy jutro na strefę kibica ul. Lotnicza. Krystian z Kamilą się wykruszyli godzinę temu. Jest ktoś chętny ? Start o 20:30

Opublikowano

Ja właśnie się pakuję i startuję na turniej siatki..... mam nadzieję, że tym razem I a nie II miejsce będzie :decayed:

Opublikowano

szczuraz ile kosztuje wymiana rozrządu w 1,8 T ?