Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

Auto z wrocka to jeden wielki szmelc. Historia wszystko pokazała a koleś nadal uparty przy swoim, że mam książke itd :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wiesz jak jest, przyjdzie głupi co kupi :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

Auto z wrocka to jeden wielki szmelc. Historia wszystko pokazała a koleś nadal uparty przy swoim, że mam książke itd :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

:grin::grin::grin::grin::grin: dlaczego mnie to nie dziwi ??? Tylko przypadkiem mu nie mów, że vin sprawdzałeś.

Opublikowano

Dlaczego ?

Opublikowano
Dlaczego ?

Jakby Ci to powiedzieć..... sprawdzanie vinu nie przez właściciela nie jest legalne. Mówiliśmy o tym na spocie ale widzę, że musisz notatki robić :grin:

Lepiej pochwal się co tam wyszło w historii auta a nie biadolisz że paździoch.

Opublikowano

Aaa to wiem, myślałem, że coś jeszcze. Pochwale sie na spocie :polew:

---------- Post dopisany 20-06-2012 at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany 19-06-2012 at 21:41 ----------

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:hi:bry

Opublikowano

Szczuraz co ile sie wymienia dwumas i ile to kosztuje w 1,8 t ?

Opublikowano

co ile to zależy od stylu jazdy i przebiegu w benzynie dłużej dwumas wytrzymuje niż w tdi a koszt kompletnego sprzęgła 1700 zł oczywście z tego co rozmawialiśmy pod mm maciek jak mu padnie sprzęgło to zakłada zwykłe bez dwumasa

Opublikowano
co ile to zależy od stylu jazdy i przebiegu w benzynie dłużej dwumas wytrzymuje niż w tdi a koszt kompletnego sprzęgła 1700 zł oczywście z tego co rozmawialiśmy pod mm maciek jak mu padnie sprzęgło to zakłada zwykłe bez dwumasa

tak tylko bez dwumasa skrzynia mocniej dostaje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

stary skrzynia kosztuje 250-300 pln wolę wymienić jedną na dwa lata kulając się na pełnym ogniu niż robić dwumase i zastanawiać się czy jeszcze mi się klei sprzęgło i dlaczego znowu zaczęło stukać:decayed:

Opublikowano
stary skrzynia kosztuje 250-300 pln wolę wymienić jedną na dwa lata kulając się na pełnym ogniu niż robić dwumase i zastanawiać się czy jeszcze mi się klei sprzęgło i dlaczego znowu zaczęło stukać:decayed:

Chyba do Twojego rocznika :grin:

Opublikowano
  • Autor

jakbyś miał z z logo audi to bym szarpnął :grin:

Chyba do Twojego rocznika :grin:

no a o czym ja piszę ? :doh:

Opublikowano

Nie marudź tylko zabieraj, widzisz ile za nie dałem... Cena do dogadania jeszcze. Co mnie pokusiło... :facepalm:

Opublikowano

no a o czym ja piszę ? :doh:

Nie kumasz ??? Emil się dopytuje bo myśli że jak silnik też 1,8T to koszta są identyczne.:facepalm: a nie całkowicie tak jest:decayed:

---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

Cena za sztukę dobra... ciekawe jak w realu wyglądają... podjechać zobaczyć i brać.... a i pamiętaj żeby przerobić je z TDI na PB :grin::wink:

Opublikowano

Cena za sztukę dobra... ciekawe jak w realu wyglądają... podjechać zobaczyć i brać.... a i pamiętaj żeby przerobić je z TDI na PB :grin::wink:

No i potem jeszcze do gazownika znowu, bo przecież mam lpg. chyba jednak odpuszczę temat