Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:bry ode mnie głosik też poleciał

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć. Panowie mam problem w swojej a4 - trzęsie mi całą budą na biegu jałowym. Objawy moim zdaniem podpowiadają że to pompki (2001r AWX 270tkm) - macie jakiegoś magika we Wro lub okolicach co się na tym zna żeby mógł to zbadać?

Opublikowano
Cześć. Panowie mam problem w swojej a4 - trzęsie mi całą budą na biegu jałowym. Objawy moim zdaniem podpowiadają że to pompki (2001r AWX 270tkm) - macie jakiegoś magika we Wro lub okolicach co się na tym zna żeby mógł to zbadać?

Z tym nic nie da zrobić bo diesele tak mają, nie przejmuj się i jeździj. :kox::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Toś chłopu poradził Emil, ja pierdziele :decayed: szukałeś odpowiedzi na forum gdzieś?

Opublikowano
  • Autor
Bry!

Dzisiaj ruszam w trasę, więc przy dobrych wiatrach w niedzielę zawitam na spocie :wink:

To czym ty jedziesz ? Rowerem ?! :polew:

Opublikowano

Z tym nic nie da zrobić bo diesele tak mają, nie przejmuj się i jeździj. :kox::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

To się popisałeś :facepalm: ...mogłeś się powstrzymać od tej wypowiedzi :doh:

Opublikowano
  • Autor

Wiem że mój kolega w b7 przewalił się przez kilka warsztatów łącznie z dynosoftem i dopiero jakiś gość po logach doszedł co i jak więc może od tego zacznij. Niestety nie pamiętam kto to był pamiętam natomiast że płakał jak musiał wymienić wszystki naraz i ponoć jakaś adaptacja vagiem jest do tego potrzebna :OMG:Ja tam sie na dieslach nie znam :decayed:

Opublikowano
Bry!

Dzisiaj ruszam w trasę, więc przy dobrych wiatrach w niedzielę zawitam na spocie :wink:

To czym ty jedziesz ? Rowerem ?! :polew:

Jadę swoim szrotem. A piszę że przy dobrych wiatrach, jak nic się nie wydarzy, itd. :decayed:

Opublikowano

Ty się lepiej odnośnie diesla nie wypowiadaj.Wiedza na poziomie mniej niż 0 a i w benzynach też grzechu wiedzy nie ma :polew::polew: Ręce mi opadły jak to przeczytałem. :facepalm:

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

1. logi dynamiczne i statyczne. Na forum wszystko opisane co i jak

2. Czy jak wciskasz sprzęgło to mnie trzęsie ?

3. Obstawiam dwumas na pierwszy rzut oka.....

4. sprzęgło się nie ślizga ?

5. co do pompek to wyjdzie na vagu wszystko

Opublikowano
  • Autor

Ty Hornet uzupełnij dane swojego auta w profilu bo masz taką możliwość a jak nie to poczęstuję cie kropkiem :naughty:

Opublikowano
Toś chłopu poradził Emil, ja pierdziele :decayed: szukałeś odpowiedzi na forum gdzieś?

ta... wagę superb-a też szukał :polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

weź go nie naciskaj bo się w sobie zamknie :decayed:

Opublikowano
Ty Hornet uzupełnij dane swojego auta w profilu bo masz taką możliwość a jak nie to poczęstuję cie kropkiem :naughty:

Możliwość jest ale nie ma obowiązku....

Opublikowano
  • Autor

imienia też się wstydzisz czy wolisz pozostać tajemniczym różowym panem ? :whistling:

Opublikowano
weź go nie naciskaj bo się w sobie zamknie :decayed:

Jak się nie wie to nie powinno się kogoś w błąd wprowadzać.

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:53 ----------

imienia też się wstydzisz czy wolisz pozostać tajemniczym różowym panem ? :whistling:

Kto ma znać to zna.. a co to niedzielne kółko zwierzeń ?? :grin:

Opublikowano
  • Autor

a tak mi sie przypomniało:naughty:

Opublikowano
a tak mi sie przypomniało:naughty:

aha

Opublikowano

ta... wagę superb-a też szukał :polew::polew:

Druga część wypowiedzi była już skierowana do autora zapytania ;)

Opublikowano

Wprawdzie w innym celu ale auto było podpinane pod kompa jakies 3 m-ce temu i wtedy przy okazji spec stwierdził, że wtryskiwacze podają nierówne wartości i że niedługo będą do wymiany lub regeneracji. Jedne za dużo drugie za mało ale nie dostałem wydruku więc nie jestem w stanie określić jakie wyskakiwały wartości. Czyżby więc nadszedł ich czas? Chciałbym się tego dowiedzieć i w tym celu szukam kogoś kto mi to sprawdzi bo ten kto wcześniej mi to sprawdzał wyjechał do Anglii. Sprzęgło odpada bo niecałe pół roku temu wymieniałem kpl razem z dwumasem więc ma przejechane ok 10tkm to chyba przez ten czas by się nie rozleciało - wcisniecie pedału sprzęgła też nic nie zmienia...

Opublikowano

No a co z pracą silnika poza trzęsieniem? Równomierna jest? Co z mocą? Co się dzieje za autem jak mu wstawisz?