Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że gość mógł z tego nie wyjść...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

raczej z tego nie wyszedł...

Opublikowano
qrczak mam lekarstwo dla białasa :decayed:http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/springi-kw-30mm-1be-242695/ Do negocjacji i z dowozem do Wro 0 problemu:naughty:

450zł to ja za gwint KW zapłaciłem :whistling::decayed:

btw gdzie dostane magnesy neodymowe? :eusathink:

Opublikowano
qrczak mam lekarstwo dla białasa :decayed:http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/springi-kw-30mm-1be-242695/ Do negocjacji i z dowozem do Wro 0 problemu:naughty:

450zł to ja za gwint KW zapłaciłem :whistling::decayed:

znajdź mi taki gwint to kupuję :decayed: Poza tym to z przesyłką 450 zł, po drugie tu niestety za firmę się płaci :facepalm: Za same springi 300 zł dałem..

Opublikowano

znajdź mi taki gwint to kupuję :decayed: Poza tym to z przesyłką 450 zł, po drugie tu niestety za firmę się płaci :facepalm: Za same springi 300 zł dałem..

spoko, spoko... twój towar, twoja cena :wink: tak tylko się wtrąciłem :decayed:

Opublikowano

spoko, spoko... twój towar, twoja cena :wink: tak tylko się wtrąciłem :decayed:

Napisałem, że do negocjacji :decayed: Cena taka żeby dało się zbić dużo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wiesz że to nielegalne ? :naughty:

Na giełdzie samochodowej jest gość na 100% albo na świebodzkim ale tam nie jestem pewien

---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ----------

Hornet żyjesz jeszcze ? zakopałeś się w pieluchach czy rozkręcasz jakiś afrykański interes ?

Opublikowano

Tak odnośnie kolegi Horneta mi się przypomniało :decayed: W jakimś sklepiku na Hubskiej, jeśli dobrze pamiętam ulicę, płatność kartą powyżej 10 zł :polew::polew: Także można zrobić fajt :decayed:

Opublikowano

Na giełdzie samochodowej jest gość na 100% albo na świebodzkim ale tam nie jestem pewien

Nielegalne? :eusathink:

Do bramy potrzebuje :wink:

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

DudsA4 dobre vt w sygnaturce :whistling::naughty:

Opublikowano

Nielegalne? :eusathink:

Do bramy potrzebuje :wink:

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

DudsA4 dobre vt w sygnaturce :whistling::naughty:

Wiem :decayed::decayed:

Chociaż jeśli chodzi Ci o zawias to nieruszane :wink: Felgę sobie powiększyłem :grin:

Opublikowano

Maciek już czaje :doh: zacofany dzisiaj jestem :whistling: Nie będę blokował wodomierza :whistling::decayed:

Opublikowano
Maciek już czaje :doh: zacofany dzisiaj jestem :whistling: Nie będę blokował wodomierza :whistling::decayed:

Arek... NIE pier**l :grin: ja też myślę o neodymie "do bramy" ręcznie przesuwanej :decayed: BTW... Nie tylko Hornet robi porządek z płatnościami karty... W Ostrowie apteka i sklepik już zaliczone :naughty: dlatego nie wyobrażam sobie, co by było, gdybym z Hornetem się przeszedł do takiej kanciapki gdzieś na osiedlu po deserek dla dzieciaków za 3,50 :decayed:

Opublikowano

Arek... NIE pier**l :grin: ja też myślę o neodymie "do bramy" ręcznie przesuwanej :decayed:

Oj tam, oj tam :whistling::decayed:

Opublikowano

Arek... NIE pier**l :grin: ja też myślę o neodymie "do bramy" ręcznie przesuwanej :decayed:

Oj tam, oj tam :whistling::decayed:

Ojtamojtamizm - pogląd społeczno-filozoficzny zakładający, że "jakoś tam będzie".

Ojtamojtamista - osobnik nieterminowy z głową w chmurach. Na wszelkie próby wywarcie presji odpowiada beztroskim "oj tam, oj tam...". Jedyną znaną mu jednostką czasu jest wyimaginowane "jutro". Zazwyczaj można rozpoznać go po niedoprasowanych ciuchach i ciągnącym się za nim dźwiękiem nieodebranych telefonów.

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::wink: padłem przy tym tekście, aż na fejsa wkleiłem :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

j**ana za***iście gada :slina:

Opublikowano

nie ma mowy na niższe springi, mi na tym już jest twardo :decayed:

Opublikowano
nie ma mowy na niższe springi, mi na tym już jest twardo :decayed:

ŁOTA FAK JU TOKIN ABAŁT? :decayed: Ja na gwincie mam odczucia jak na 1BE, a jestem 4 lub 5cm niżej jak 1BE ...

Opublikowano
  • Autor

skończ pierdzielić... walimy jakieś pajwo przez skajpaja ?

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

jak coś to jestem dostępny możesz dzwonić :wink: