Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bardziej prawdopodobne że jego zapadli pod ziemię :naughty: za te wszystkie nie spłacone zabawki do auta :facepalm:

---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

nie ma za co :hi: Jakbyś zgadł :polew: Skończyłem obok Świeradowskiej, a dokładnie na Czerniawskiej :banan: A mieszkanie mam od jakiejś szychy:doh: Sknera jak chu.., nic nie opuścił :facepalm:

tam panowie z dużymi portfelami swego czasu wykupywali po kilka mieszkań a teraz wynajmują. Większość osób które znam sprowadzając sie do Wro zaczynało od mieszkania w tamtym rejonie. Wiedz że następne mieszkanie bedziesz wynajmował już na legnickiej w blokach rotacyjnych :grin::decayed:

:grin: Pożyjemy zobaczymy :decayed:

Opublikowano

Ważne, że będzie gdzie biby odpierdzielać, na parapetówe czuje się zaproszony :decayed:

Opublikowano
Ważne, że będzie gdzie biby odpierdzielać, na parapetówe czuje się zaproszony :decayed:

Coś pomyślimy :naughty::decayed: Jasne, możesz czuć się zaproszony :decayed:

Opublikowano

Jak my wszyscy :whistling::naughty::drunk::drunk:

Opublikowano
:kox::kox:
Opublikowano

A będzie baf80f120774f268.gif:dancing: i :brzydkibanan:?? :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Może, może.. :brzydkibanan::decayed: Minus jest taki, że ze mną się nikt nie napije :doh: Ze względu na chorobę nie mogę :facepalm: A co do kwestii pierwszej to towaru nie posiadam :grin:

Opublikowano

A to akurat żaden problem, feta i tablety będą się sypać z nieba jak śnieg w styczniu, żeby impreza była udana no to dziwki szampan strzelanina to obowiązek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Narkomany pierd.... :facepalm: dla mnie też weźcie :polew:

Maciek, nie chwaliłeś się że przyszłość przepowiadasz :decayed:

tak jestem czarnowidzem :thumbdown: wiedziałem już tydzień temu że wczoraj mnie poproszą o to żeby być w firmie do 22 :kwasny:

Opublikowano

a ja mam l4 do 28 :banan:

Opublikowano
Narkomany pierd.... :facepalm:dla mnie też weźcie :polew:
Maciek, nie chwaliłeś się że przyszłość przepowiadasz :decayed:

tak jestem czarnowidzem :thumbdown: wiedziałem już tydzień temu że wczoraj mnie poproszą o to żeby być w firmie do 22 :kwasny:

Jak mówie że będzie padało, to będzie padało :decayed:

Opublikowano

:shock3:

Opublikowano

Pisałem na battalionie, napiszę i tutaj. Czy jest techniczna możliwość kręcenia gwintem bez klucza? Zastanawiam się czy kupować :whistling: A może ktoś ma i pożyczyłby na pokręcenie? :decayed:

Opublikowano
Pisałem na battalionie, napiszę i tutaj. Czy jest techniczna możliwość kręcenia gwintem bez klucza? Zastanawiam się czy kupować :whistling: A może ktoś ma i pożyczyłby na pokręcenie? :decayed:

jak mi się po zapiekał to wziąłem przytępiony przecinak i delikatnie młoteczkiem stukalem :decayed: a klucz możesz na allegro dokupić, jest gość który dorabia do każdej firmy klucze :wink:

---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

KLUCZ gwint do zawieszenia gwintowanego gwintowane (2539001445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :whistling:

Opublikowano

jak mi się po zapiekał to wziąłem przytępiony przecinak i delikatnie młoteczkiem stukalem :decayed: a klucz możesz na allegro dokupić, jest gość który dorabia do każdej firmy klucze :wink:

Tak wiem, ale to kolejne koszty, a po co kupować jak można sobie za darmo poradzić :decayed: Pisałem już do gościa i niby dwa potrzebuję, czyli prawie 70 zł z przesyłką :whistling: Mam za to końcówki wydechu :kox:

Opublikowano

Tak wiem, ale to kolejne koszty, a po co kupować jak można sobie za darmo poradzić :decayed: Pisałem już do gościa i niby dwa potrzebuję, czyli prawie 70 zł z przesyłką :whistling: Mam za to końcówki wydechu :kox:

E ee eeee.... Jakie za darmo :decayed: pożyczę za stałą cenę czteropaku :decayed:

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

Chłopaki tu wiedzą jakie pije :decayed:

Opublikowano

A jakiej firmy gwint? Ma to znaczenie? :naughty: Zobaczymy jak przyjdzie jak to będzie wyglądało, a może kupię ten klucz. Zależy czy potrzebuję jeden czy dwa:decayed:

Opublikowano

Ja mam FK.

Opublikowano

Ja kupiłem JOM. Kupię te klucze i w piz*u..