Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
rozumiem że nie wpadasz dzisiaj z żoną na pizzę ?

Nie dzisiaj nie damy już rady właśnie wróciliśmy z Mietkowa.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ku@!a nie zgadniecie co się dzisiaj stało... :shock3: Na moich oczach jakichś dwóch szczyli próbowało mi skroić zielonego :shock3: Wracam kulturalnie ze swoim instruktorem z placu, wjeżdżamy na parking a tam co? Małolat mi majdruje przy zamku a drugi się rozgląda :shock3: Na tym parkingu to chyba pobiłem rekord na 100m :polew: Temu od zamka jak wyebłem w czaszkę to był bardziej zaskoczony niż ja :polew: Drugi zwinął się nawet nie wiem kiedy :polew::nabijasie:

Opublikowano

Szkoda, że rąk mu nie połamałeś... Ja bym tak zrobił:wink:

Opublikowano

Jeszcze fronta przyjął na klatę i spie@!olił :whistling: A nie będę za szczylem ganiał... jeszcze się trafi :wink:

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

Aaaa i pod torem kartingowym stało RS2 :slina: czarne na polerowanych prosiakach :slina: Albo przynajmniej wyglądało jak rs2 :whistling::grin:

Opublikowano

upierdolił bym wszystkie palce u rąk........:facepalm:

Opublikowano
Ku@!a nie zgadniecie co się dzisiaj stało... :shock3: Na moich oczach jakichś dwóch szczyli próbowało mi skroić zielonego :shock3: Wracam kulturalnie ze swoim instruktorem z placu, wjeżdżamy na parking a tam co? Małolat mi majdruje przy zamku a drugi się rozgląda :shock3: Na tym parkingu to chyba pobiłem rekord na 100m :polew: Temu od zamka jak wyebłem w czaszkę to był bardziej zaskoczony niż ja :polew: Drugi zwinął się nawet nie wiem kiedy :polew::nabijasie:

oo kurw ale bym się nad nim pastwił i patrzył jak cierpi :kox:

Opublikowano
  • Autor
Jeszcze fronta przyjął na klatę i spie@!olił :whistling: A nie będę za szczylem ganiał... jeszcze się trafi :wink:

---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

Aaaa i pod torem kartingowym stało RS2 :slina: czarne na polerowanych prosiakach :slina: Albo przynajmniej wyglądało jak rs2 :whistling::grin:

łeb z kablami bym upierdolił ... przy samej d*pie

A co do rs2 to we Wrocławiu mamy 2 sztuki jedna niebieska a8c48c23ca6a41b3m.jpg swego czasu bywała na naszych spotach

a druga jest z nowego dworu i ma blachy d1 rs2. Do tego mamy jedno S2 limo na gratach z rs2 :wink:

Opublikowano

Witam, serdecznie:decayed: Jak zdrowie Panowie?

Opublikowano

Ja nie miałem tyle szczęścia i oje@li mi pół auta. Jak bym dorwał to bym połamał gnaty

Opublikowano

Ale żeby takie stare auta jeszcze kraść :doh: w środku też nic cennego nie było... nawet radio tanie :facepalm:

Opublikowano

Zaczynam się bać tego Wrocławia :facepalm: ubezpieczyłem auto, ale co mi z takiego ubezpieczenia :facepalm:

Opublikowano

Widzę, że sporo osób wtedy na spoty przyjeżdżało. BTW dzisiaj wybieracie się ?

Opublikowano
Widzę, że sporo osób wtedy na spoty przyjeżdżało. BTW dzisiaj wybieracie się ?

Ja się już za tydzień pojawię :kox::kox:

Opublikowano

Ja tam jeszcze nie wsiadam za kółko... sąsiada żona na porodówce więc trochę wczoraj daliśmy radę... Najlepsze jest to, że nie wiem gdzie mam telefon... albo w samochodzie albo ...gdzieś.

Opublikowano

Ja tam jeszcze nie wsiadam za kółko... sąsiada żona na porodówce więc trochę wczoraj daliśmy radę... Najlepsze jest to, że nie wiem gdzie mam telefon... albo w samochodzie albo ...gdzieś.

Przyjechać po Ciebie :grin:

Opublikowano
  • Autor

ja się pewnie pojawię :wink:

Opublikowano
Ale żeby takie stare auta jeszcze kraść :doh: w środku też nic cennego nie było... nawet radio tanie :facepalm:

spartan, jechałeś w piątek około 17 armii krajowej?

Opublikowano

Jechałem :wink: To za Tobą się ustawiłem na światłach? Masz blachy DLB? :eusathink:

Opublikowano

Jechałem :wink: To za Tobą się ustawiłem na światłach? Masz blachy DLB? :eusathink:

Tak, to ja. Nie byłem pewien czy to ty

Opublikowano

Jak to, żaba jest tylko jedna! :naughty::banan: