Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On i tak był delikatnie uniesiony na podnośniku żeby w nadkolu więcej miejsca było :grin: ...teraz jeździ na 20" dare lm...:slina: i nawet trochę skręca :polew: ale na tył nie ma prawa nikt wsiąść :whistling::decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Bry :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Szukam materiału na stunt'a. Jakby ktoś coś słyszał o jakimś sprzęcie po szlifie, wywrotce, małym dzwonie (rama i lagi muszą być proste a silnik i skrzynia na chodzie, reszta mnie nie obchodzi) to dajcie info :wink:

Może być też coś całego do 6-7k

Opublikowano

Panowie, montują gdzieś we Wrocławiu alarmy w dobrej kasie? Myślę o jakimś zabezpieczeniu do samochodu, bo trochę strach zostawić auto na ulicy.

PS O której jutro spot? 17.30 czy 18? Na 99,9% jestem :)

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jak chcesz to mozemy cos zamontowac. Wybierz sobie jaki chcesz alarm a ja moge Ci zamontowac. Rozumiem ze do B5?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

cwiara gdzie Ty byłeś jak chłopaki szukali kogoś od tempomatu... :grin:

Szukam materiału na stunt'a. Jakby ktoś coś słyszał o jakimś sprzęcie po szlifie, wywrotce, małym dzwonie (rama i lagi muszą być proste a silnik i skrzynia na chodzie, reszta mnie nie obchodzi) to dajcie info :wink:

mam pewny temat zrobiony na street. Zadzwoń do mnie jutro a ja obadam temat czy sie nie sprzedał.

Opublikowano
Jak chcesz to mozemy cos zamontowac. Wybierz sobie jaki chcesz alarm a ja moge Ci zamontowac. Rozumiem ze do B5?

Tak, do B5. Nie musi to być alarm. Jeśli znasz lepsze patenty to też może być. Myślałem o alarmie SPY z powiadamianiem. A powiedz mi jaki koszt montażu? W mieście zapewne ceny inaczej się kształtują ;D Może być na PW reszta.

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

mam pewny temat zrobiony na street. Zadzwoń do mnie jutro a ja obadam temat czy sie nie sprzedał.

A co to dokładnie za maszyna?

Opublikowano

Panie coś musiałeś świeżo wyrosnąć:decayed:, bo to co robisz w dopisce to dużo ludzi szuka/szukało we Wrocławiu. Tak zapytam tylko OOOO się zajmujesz?

Opublikowano

Hehe. Na forum to moze i swiezo. Ale pracuje w warsztacie samochodowym juz ponad 8 lat. Zajmujemy sie mechanika, diagnostyka, i glownie naprawa wtryskiwaczy common rail.montujemy jeszcze instalacje gazowe. A prywatnie jeszcze elektronika samochodowa i nie tylko.

Naprawiamy nie tylko audi.

Opublikowano
  • Autor

gsxr 600 srad 99rok cena:4500 Kolega jest dzisiaj w pracy także jakbyś chciał go oblukać to stoi na sokolniczej od wewnątrz tych pawilonów.

---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

sorry Duds ale dzisiaj wyjatkowo nie wyrobię się na spot. Ty jesteś we Wro cały czas tak żebym mógł gdzieś w tygodniu odebrać tą folię ?

Opublikowano

gsxr 600 srad 99rok cena:4500 Kolega jest dzisiaj w pracy także jakbyś chciał go oblukać to stoi na sokolniczej od wewnątrz tych pawilonów.

---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

sorry Duds ale dzisiaj wyjatkowo nie wyrobię się na spot. Ty jesteś we Wro cały czas tak żebym mógł gdzieś w tygodniu odebrać tą folię ?

W tej chwili się wprowadziłem, jestem cały czas:wink: Będę krążył po Wrocławiu także dzwoń jak coś. Nr chyba masz, a jak coś to jest w podpisie. To o której dziś ten spot? I będzie ktoś w ogóle?

Opublikowano

Ja raczej bede :-) mam dobry kontakt gdzie zakladaja zabezpieczenia. Robilismy u nich wszystki auta 10 lat wstecz :-D

Opublikowano

Jednak mnie nie będzie :thumbdown:

Opublikowano

No to wpadnę z kumplem:wink:

Opublikowano

17.30 czy 18???

Opublikowano

Mi jest rybka:decayed:

Opublikowano

To ja bede okolo 17.30. Arek, sprawe mam ;)

Opublikowano
Jednak mnie nie będzie :thumbdown:

Jak zawsze :facepalm:

---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

ja tez bede o 17:30