Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Właśnie zjechałem do domu.. ileż to dzwonów na mieście... jedna wielka szklanka i warunki do zabawy wyśmienite :decayed: Na niektórych skrzyżowaniach nie idzie ruszyć taki lód :shock3:

Wlasnie wczoraj sprzedalem audi i pozyczylem golfa od kolegi na letnich, to dopiero jazda :)

Opublikowano
  • Autor

ma ktoś sprawdzonego gościa od tłumików w mojej okolicy ? Gościa co jest między magnolią a kauflandem wykluczam bo choć dobry fachowiec to gbur a z takimi nie chce mi się gadać. Mam do przespawania prawdopodobnie plecionkę i do wycięcia kata.

Opublikowano
ma ktoś sprawdzonego gościa od tłumików w mojej okolicy ? Gościa co jest między magnolią a kauflandem wykluczam bo choć dobry fachowiec to gbur a z takimi nie chce mi się gadać. Mam do przespawania prawdopodobnie plecionkę i do wycięcia kata.

na ulicy Góralskiej prostopadła robotniczej, masz dziadka z synem którzy spawają, wycinają tłumiki i katy.

Jako jedyni w B6 1.8T wyciagneli kata, rozcieli go wstawili rure i zaspawali.

Nikt inny we Wrocławiu nie miał ochoty na wyciąganie kata górą i odłączanie węzyków, demontaż filtrów itd a bylem z kumplem u 7 tlumikarzy fachmanów.

Opublikowano
  • Autor

ja mam już filtry wybebeszone a kata na wierzchu :naughty:

100_2069.jpg

BTW ile Cię skasowali ? kata zabrali w rozliczeniu ?

Opublikowano

Kumpel płacił, jakoś sporo wzieli chyba z 200zl, z kata nic nie zostało, srodek ponoć mało wartościowy

Opublikowano

Dzieje się coś dzisiaj na mieście..... ?

Opublikowano
  • Autor
Kumpel płacił, jakoś sporo wzieli chyba z 200zl, z kata nic nie zostało, srodek ponoć mało wartościowy

200 pln to raczej rozsądna cena biorąc pod uwagę jak tą rurę musieli dogiąć

Opublikowano

200 pln to raczej rozsądna cena biorąc pod uwagę jak tą rurę musieli dogiąć

jedź do tego chama do garażu i ogarnie dobrze....

Opublikowano
  • Autor

juz raz u niego byłem w tej sprawie to go turbina w palce paliła i dostęp nie ten i w ogóle wolał wymienić w tym czasie 3 tłumiki w polo.

aaa no i jeszcze lambde by musiał odkręcić to pewnie z pół dnia i jeszcze mógłby zepsuć. Temu panu już podziękowałem.

Opublikowano

na ulicy Góralskiej prostopadła robotniczej, masz dziadka z synem którzy spawają, wycinają tłumiki i katy.

Jako jedyni w B6 1.8T wyciagneli kata, rozcieli go wstawili rure i zaspawali.

Nikt inny we Wrocławiu nie miał ochoty na wyciąganie kata górą i odłączanie węzyków, demontaż filtrów itd a bylem z kumplem u 7 tlumikarzy fachmanów.

Polecam takze u nich robie :wink:

Opublikowano

Na maślicach na pomiędzy ulicą nasienna a fromborską jest dobry "tłumikarz" zawsze do niego jeździłem i dalej latam jak coś potrzebuje, ostatnio pytałem własnie o cenę takiej operacji (wymiana plecionki, a przy okazji wycięcie kata i wstawienie rurki) to usłyszałem cenę 200 zł i mówi że dlatego tak dużo bo musi porozbierać sobie wszystko i przygotować do zrobienia. Generalnie polecam Waldka- bo tak mu na imię ;) pozdrawiam :)

Opublikowano

a ja robię tłumiki na giełdzie samochodowej za wymianę tłumika środkowego trzeba było cos spawać w audi 80 z tłumikiem zapłaciłem 160 zł i myślę że jeśli kiedy kolwiek będę m9iał cos do zrobienia co sobie sam nie poradzę :decayed: to pojadę do niego a tak wogle to mam już weekend :banan:

Opublikowano

Nie tylko Ty ja tez :)

Opublikowano
a ja robię tłumiki na giełdzie samochodowej za wymianę tłumika środkowego trzeba było cos spawać w audi 80 z tłumikiem zapłaciłem 160 zł i myślę że jeśli kiedy kolwiek będę m9iał cos do zrobienia co sobie sam nie poradzę :decayed: to pojadę do niego a tak wogle to mam już weekend :banan:

ten na gieldzie wlasnie nie podjal sie wyjmowania kata "górą"

Opublikowano

Chętni jacyś na wieczorne spotkanie ??

Opublikowano

ja moge wpasc ale fury upalac nie bede :decayed:

Opublikowano
ja moge wpasc ale fury upalac nie bede :decayed:

a co po ostatnim razie padło ? :polew: