Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co ja widzę !!!! TDI chcesz ?? :polew::polew::polew::polew: jak kupisz to yebne powaga.

w tej opcji brałbym nawet gdyby to było 1.6 z gazem :decayed: fisy srisy body i fele s4, manele rs4 szmery bajery damskie swetery :whistling: generalnie pełen orgazm tyle ze diesel i do odklepania ale za to z quattro :wink: Kompoty pchały tam paluchy co prawda 130 ps ale full eko gnojówa :fool:

Jakie telewizory ?? Przecież nie pada ... a tak BTW to już dawno powiedziałem, że nie ma sensu kupowania PB 200PS i jazdy tym po mieście po TDI z tą mocą pali mniej i w mieście podoła padlinie na PB :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

podoła nie podoła jak jest buda ze zdrowym Q to można swapować co popadnie łącznie z 2.5 tdi na wytartych wałkach :grin:

Opublikowano
podoła nie podoła jak jest buda ze zdrowym Q to można swapować co popadnie łącznie z 2.5 tdi na wytartych wałkach :grin:

ale to już koszta.. silnik, skrzynia, kompy srompy, etc.

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

To je bepięć czy beszcześć ?

Opublikowano

:punish::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:punish::decayed:

ty sie tak durnowato nie ciesz... różne rzeczy człowiekowi po pijaku do głowy przychodzą :naughty:

ale to już koszta.. silnik, skrzynia, kompy srompy, etc.

skrzynia i napędy zostają :wink: dzwon się tylko zmienia i jest idealne przełożenie do jarania laka z czterołapa na suchym asfalcie :whistling:

buda be pińć. A komplet swapa na AGB kosztuje 5 tysi wiec podliczając wszystkie koszta i tak się opyla :banan:

Opublikowano

Ja bym tam pchał jak już AVF + BT i reszta gratów.. 240PS styknie do zabawy a i przy spokojnej jeździe się odwdzięczy.

Opublikowano
  • Autor

a ja bym poszedł w turbo z 2.0 tdi + hybrydę pompy z transita. Miałem okazję polatać takim setupem wystrojonym na 190 parę PS w poniedziałek i przyznam że zrobiło to na mnie mega pozytywne wrażenie.

Opublikowano
a ja bym poszedł w turbo z 2.0 tdi + hybrydę pompy z transita. Miałem okazję polatać takim setupem wystrojonym na 190 parę PS w poniedziałek i przyznam że zrobiło to na mnie mega pozytywne wrażenie.

Dorastasz...ja bym wrzucił gtb2260 a nie jakąś popierdółkę.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siema, dzisiaj widziałem na Jana Pawła, A4B6 Avant srebrną na naszych ramkach klubowych (ze aluminiowymi relingami) machałem i świeciłem, ale kolega mnie nie zauważył. :(

Opublikowano
Siema, dzisiaj widziałem na Jana Pawła, A4B6 Avant srebrną na naszych ramkach klubowych (ze aluminiowymi relingami) machałem i świeciłem, ale kolega mnie nie zauważył. :(

We Wrocku jest sporo aut z ramkami a na spotach się nie pojawiają... tylko jak zajdzie potrzeba czegoś to wiedzą jak i gdzie szukać ludzi.:decayed:

Opublikowano

bry:hi: jeszcze jedna nocka :facepalm:

Opublikowano

Dorastasz...ja bym wrzucił gtb2260 a nie jakąś popierdółkę.

Ja nie wiem co Wy radosnego widzicie w 200 PS w ośce, przecież to jest porażka. Nawet na suchym nie mozesz docisnac gazu do podłogi.:facepalm:

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

Są nawet tacy którzy przyjechali raz na zvagowanie auta i słuch o nich zaginał.:facepalm:

Opublikowano

Emilku w ośce spokojnie ogarnie się 240PS tylko trzeba umieć .... a rozmawiamy o q a nie ośce:decayed:

Opublikowano

Ale co tam jest do ogarniania, no chyba, że w pewnym momencie nie będziesz dawał gazu do dechy to wtedy mozna nawet 300 PS miec w osce i mieć tylko frajde z przyspieszenia na 5 biegu.:grin: q to juz inna para butów. Zdecydowałem, że kury nie zmieniam w tym roku.:wink:

Opublikowano
Ale co tam jest do ogarniania, no chyba, że w pewnym momencie nie będziesz dawał gazu do dechy to wtedy mozna nawet 300 PS miec w osce i mieć tylko frajde z przyspieszenia na 5 biegu.:grin: q to juz inna para butów. Zdecydowałem, że kury nie zmieniam w tym roku.:wink:

Nie dobijaj mnie tymi myślami :facepalm: Jeżdzisz jak moja żona systemem binarnym 0-1 ? Chętnie bym zobaczyć Cię na torze :decayed:

Opublikowano

dzięks...

Opublikowano
  • Autor

BRY :hi:

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

kurde gniady przegląda temat :naughty: Ma pewnie do nadrobienia ze 150 stron :decayed:

Opublikowano

niniejszym informuję iż szlachta udaję się na wódkę :decayed:

Opublikowano

Potrzebuje dokładkę pod przedni zderzak! Pilnie Panowie! :decayed: Tylko nie w allegrowej cenie 200plnów za podrapaną bo nówka kosztuje 224,- :whistling: